Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ Δικηγορος: Διαπραχθηκε δόλια το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων απο Χαρδαλια & Τσιορδα ! ! ! Oφείλει λοιπόν η Δικαιοσύνη να διερευνήσει την τυχόν διάπραξη ποινικών αδικημάτων....

Νομίζω χρειάζεται να διαταχθεί απο τον Προϊστάμενο Τής Εισαγγελιας Πρωτοδικών Αθηνών 
Αν είμαστε κράτος δικαίου μια Επείγουσα προκαταρκτικη εξέταση για την αλήθεια του καταλόγου θανάτων covid 19.


Τα αλλοιωμένα κατά γενική παραδοχή στατιστικά στοιχεία που ανακοινώνουν οι κκ Χαρδαλιας & Τσιορδας τρομοκρατώντας φοβιζοντας σε καθημερινή βάση
υπέρμετρα την κοινή γνώμη έχουν αμφισβητηθεί έντονα.

Υπήρξε αντίλογος και αντιρρήσεις έγκριτων Λοιμωξιολογων και επιδημιολογων μελών της ιατρικής κοινότητας που αντέξαμε και διαπρέπουν πουν στο εξωτερικό.

Η πανδημία αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια υγεία χρειάζεται προφύλαξη πρόνοια αλλά καιισχυρό ΕΣΥΑ πλην ομως η πραγματικότητα έχει όπωε φαίνεται διογκωθεί.

Με συνυπαιτιοτητα των ΜΜΕ που επιχορηγηθηκαν επιδοτηθηκαν και πληρώθηκαν με 20 εκ € συνολικά να προβάλλουν με μονομερεια το moto ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ.

Πολλοί θάνατοι οφείλονται σε πνευμονία εγκεφαλικά η αλλά παθολογικά αίτια
Κλασσική περίπτωση ο θάνατος του πρώην ην Υπουργού Υγείας Των Κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ Κρεμαστινου και η επίσημη διάψευση από τον βουλευτή κ Γ. Λοβερδο.

Ο μέσος όρος των θανόντων 73 έτη.
Οι περισσότεροι είχαν υποκείμενα νοσήματα
Εν τω μεταξύ ο μακροχρόνιος αναγκαστικός εγκλεισμός προκάλεσε σοβαρά ψυχικά και καρδειαγγειακα νοσηματα λόγω και των δυσμενών οικονομικών επιπτώσεων και της απώλειας θέσεων εργασίας

Η Κυβέρνηση εξέλαβε την εξάπλωση του covid 19και το γενικό lock down ως χρυσή ευκαιρία συρρίκνωσης, απενεργοποιησης και αναστολής σχεδόν περιφρόνησης ατομικών συνταγματικων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Oφείλει λοιπόν η Δικαιοσύνη να διερευνήσει την τυχόν διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Vassilios Noulezas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)