Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας οι χώρες του Π.Ο.Υ συμφώνησαν για ένα εμβόλιο αντι-Covid19 για όλους

Σχόλιο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
υποχρεωτικό το εμβόλιο από το Π.Ο.Υ., ετοιμαστείτε για ένα δύσκολο Χειμώνα, με ένα Τσιόρδα έτοιμο για όλα και ένα Χαρδαλιά έτοιμο για πρόστιμα ακόμα και για τον αέρα που θα αναπνέουμε. 
Τέτοιο ολοκληρωτισμό από τη ΝΔ δεν έχουμε ζήσει ποτέ, ο Χίτλερ και η Χούντα ήταν αστείοι μπροστά σε αυτό το φαινόμενο ...  




Στην AMS (Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας), οι χώρες μέλη του Π.Ο.Υ συμφώνησαν στην πρόσβαση σ΄ένα μελλοντικό εμβόλιο «ισόρροπο και προσιτό».

Οι 194 χώρες μέλη του Οργανισμού του ΟΗΕ αποδέχθηκαν την απόφαση που προβλέπει η ολοσχερή πρόσβαση σ΄ένα μελλοντικό εμβόλιο και άλλα φάρμακα

να είναι για όλους «γρήγορο και ισόρροπο», «ποιοτικό, ασφαλές και προσιτό».


Στο άνοιγμα τη Δευτέρα της 73ης AMS, ο António Guterres, εξέφρασε την ελπίδα ότι η «έρευνα ενός εμβολίου θα μπορούσε να είναι στο σημείο εκκίνησης». Σύμφωνα με τον ΓΓ του ΟΗΕ «κάθε άτομο όπου κι αν βρίσκεται», οφείλει να έχει «πρόσβαση – φυσικά κι οικονομικά- σε αυτές τις λύσεις που δομούν ένα παγκόσμιο δημόσιο αγαθό κατ΄εξαίρεση».


dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)