Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ «ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ» ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ.

          
                                                                Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

            Ελληνίδες και Έλληνες Χριστός Ανέστη, Αληθώς Ανέστη.
            Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της χώρας και των δύο υπουργών της Κυβέρνησης που διαβάστηκε από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην Ελλάδα και αυτό μπορεί να μην το κατάλαβε ο λαός που δεν γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο αφορισμός ΚΥΡΙΩΣ του Πρωθυπουργού της χώρας,  αλλά το κατάλαβαν οι οπαδοί του Σατανά και τους πόνεσε πάρα πολύ. 
Γι’ αυτό και «ενώθηκαν»  και άρχιζαν να ουρλιάζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κατά του Μητροπολίτη Αμβρόσιου.   Αριστεροί, δεξιοί, άθεοι, μέχρι και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Ιεράρχες έριξαν την μάσκα τους,  όπως ο Πειραιώς Σεραφείμ  που στράφηκε κατά του Αμβρόσιου,  μέσα από τα σατανοκάναλα που πλανούν και εξαπατούν τον κόσμο.


            Σήμερα θα αποκαλύψουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτός Ο
ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ κυρίως του Πρωθυπουργού  και θα δοθεί  απάντηση στο ερώτημα: «Γιατί τους πείραξε τόσο πολύ ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ αφού αυτοί δεν υπολογίζουν ούτε τον Θεό  ούτε τα Μυστήρια της Εκκλησίας; Τότε  γιατί τους «έτσουξε» τόσο και άρχισαν να «ουρλιάζουν»;

            Επειδή όμως το γεγονός αυτό έχει σχέση με ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στην τάξη τους και την σειρά τους, γιατί μόνο έτσι  θα καταλάβουμε, τι ΒΟΜΒΑ ήταν αυτή για την Σατανική διοίκηση του Ορθόδοξου ελληνικού κράτους ο αφορισμός  κυρίως του Πρωθυπουργού.  Και μίλησα για ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και πρέπει αυτό το θολό τοπίο, να το ξεδιαλύνουμε.

            Το ελληνικό κράτος είναι το μόνο στον κόσμο, όπου ο βασικός νόμος του  που είναι το Σύνταγμα, είναι θεμελιωμένο στο όνομα της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.
Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο η Εκκλησία, αλλά και η ελληνική πολιτεία ανήκει ΣΤΟΝ ΘΕΟ.  Οπότε με βάση το ΘΕΜΕΛΙΟ του Συντάγματος, οι Έλληνες έχουν δώσει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στον ΘΕΟ, να  ΕΠΙΒΛΈΠΕΙ και να ΕΛΕΓΧΕΙ τα ΠΑΝΤΑ στην Ελλάδα, αφού με τον  ΒΑΣΙΚΟ ΝΟΜΟ του κράτους,  οι Έλληνες  έχουν παραδώσει την Ελλάδα εξ’ ολοκλήρου στον ΘΕΟ.
Με βάση αυτό,  θα έπρεπε κανονικά να βλέπαμε την ελληνική Κυβέρνηση να βρίσκεται σε  αγαθή συνεργασία με την ορθόδοξη Εκκλησία (γι’ αυτό υπάρχει η Ένωση)  και να εργάζονται ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, προς ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ. 

            Ανεξάρτητα από το αν αυτό σήμερα,  ακούγεται σαν το μεγαλύτερο ανέκδοτο του κόσμου,  είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ με βάση  την  ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  του Ελληνικού κράτους. 

           Γι’ αυτό είπα πως έχουμε μία ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ μέσα στο Ορθόδοξο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, που μπορεί να πολλαπλασιάστηκε  σταδιακά και μεθοδικά, αλλά σήμερα είναι όλοι τους εντελώς φανεροί πολέμιοι του Χριστού,  σε σημείο να κάνουν ΔΗΜΟΣΙΑ, αισχρές βλασφημίες κατά του Θεού, με τΙς «πλάτες» βέβαια και την υποστήριξη και των Σατανιστών που έχουν αλώσει  την Ιεραρχία της Εκκλησίας.
Σαν τον υποκριτή Πειραιώς τον Σεραφείμ, που βγήκε σαν τσιράκι των σατανιστών να υποστηρίξει τους βλάσφημους της Κυβέρνησης.   

            Όταν "επιστρατεύουν" τον Σεραφείμ, να ξέρετε ότι ήταν μεγάλο το πλήγμα που έφαγαν οι σατανιστές  γι’ αυτό και ούρλιαξαν όλα τα λαμόγια.  

Όσο για τον Χαρδαλιά και την Κεραμέως,  μπορεί να είναι έμπιστα όργανα των Σιωνιστών-σατανιστών που τώρα ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ από τον αφορισμό,  αλλά μπορεί να αντικατασταθούν και να μπει άλλος στην θέση τους, που δεν θα είναι αφορισμένος και θα μπορεί να συνεχίσει το σατανικό έργο που έκαναν. (είναι πνευματικό θέμα και χρειάζεται χρόνος και γνώση για να καταλάβει κάποιος, την σημασία του αφορισμού σε πρόσωπα της Κυβέρνησης και έχουν δώσει και όρκο στον Θεό).

Είναι  όμως τεράστιο το ΠΛΗΓΜΑ, διότι  Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ.  
Και αυτό που δεν ξέρει ο λαός, αλλά το ξέρουν οι σατανιστές γι’ αυτό και τρελάθηκαν, είναι ότι ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ, έδωσε το δικαίωμα στον ΘΕΟ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ και να τους ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ  κάθε ενέργεια  που στρέφεται κατά των Ορθοδόξων παιδιών Του,  αφού  με τον  ΑΦΟΡΙΣΜΟ, έπαψαν πλέον να είναι παιδιά Του οι βλάσφημοι  Κυβερνώντες και πλέον δεν τους ΑΚΟΥΕΙ,  όταν του ΖΗΤΟΥΝ  συγχώρεση,  εκμεταλλευόμενοι την αγάπη του Θεού,  για να μπορούν έτσι την επομένη να συνεχίζουν το σατανικό τους έργο.

Για όσους μπερδεύτηκαν να καθαρίσω την «ομίχλη» όσο μπορώ, αν και το θέμα είναι πολύ πνευματικό.  
 
Η Υπέρτατη Δύναμη που παρατηρεί και ελέγχει τα πάντα στην γη, είναι ο Θεός.
Τα αφήνει όμως να γίνονται όλα , όπως τα επιθυμούν οι άνθρωποι, σεβόμενος την ελεύθερη βούληση που τους έδωσε.
Ο σατανάς το ξέρει αυτό, όπως ξέρει πως είναι ανίσχυρος μπροστά στον Θεό.
 Για να υποδουλώσει λοιπόν τους ανθρώπους, προσπαθεί πρώτα να τους απομακρύνει από τον Θεό  αλλάζοντάς τους την βούληση, ώστε να μην επεμβαίνει ο Θεός όταν τα κακά παιδιά Του (σατανιστές)
επιτίθονται με διάφορους τρόπους στα καλά παιδιά Του.  (Χριστιανούς)
Για τον Θεό όμως και οι κακοί και οι καλοί είναι παιδιά Του.  Τον γνωρίζουν όμως πολύ καλύτερα οι σατανιστές παρά οι Χριστιανοί, διότι ο σατανάς τοποθέτησε τους Ιεράρχες στην Εκκλησία, με σκοπό να απομακρύνουν τους ανθρώπους από τον Θεό και όχι να τους φέρουν κοντά και έτσι δεν γνώρισαν  οι Έλληνες Χριστιανοί  τον Θεό.  Οι σατανιστές που γνωρίζουν τον Θεό, για να μπορούν να επιτίθονται στους Χριστιανούς χωρίς να τους εμποδίζει ο Θεός, ξέρουν πως πρέπει να κάνουν κάποια πράγματα.  Πρέπει να είναι οπωσδήποτε βαπτισμένοι Χριστιανοί και να ζητάνε τακτικά ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ από τον Θεό για τις προδοσίες και τα εγκλήματα που κάνουν κατά της Ελλάδος, κατά των Χριστιανών  και κατά της Εκκλησίας.  Διότι ξέρουν πως ο Θεός είναι αγάπη και συγχώρεση και πρέπει να τους συγχωρεί από την στιγμή που ζητάνε συγχώρεση,  ανεξάρτητα από το αν αυτοί το κάνουν ΜΕ ΔΟΛΟ.
 Και έχουν «πνευματικούς» εξομολόγους που τους διαβάζουν την «συγχωρητική ευχή» και έτσι μπορούν σαν «συγχωρημένοι», να συνεχίζουν καθημερινά τα εγκλήματά τους κατά των Χριστιανών και της Εκκλησίας.  Ο σατανάς που γνωρίζει καλά τον Θεό, πρώτα κατέλαβε το Χριστιανικό Ιερατείο, διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσε να απομακρύνει τους Έλληνες από τον Θεό, ούτε να κάνει την παγκόσμια Κυβέρνηση του αντίχριστου στην γη.
Ούτε  βέβαια θα μπορούσε να βρει αυτούς τους εξομολόγους ιερωμένους που θα έδιναν συνεχώς  «συγχώρεση» στους εγκληματίες της Κυβέρνησης, ώστε να χρησιμοποιούν  την αγάπη και την συγχώρεση του Θεού,  για να μπορούν να συνεχίζουν  το ΔΟΛΙΟ σχέδιό τους.   

Δηλαδη τι νόμιζαν;  Ο Θεός δεν γνώριζε τι θα κάνουν και δεν είχε και δικό Του σχέδιο για να τους σταματήσει;

            Αν βέβαια δεν είχε πουληθεί  το Ιερατείο της Ελλάδος, θα είχαν αφοριστεί πολλοί πολιτικοί εδώ και χρόνια και δεν θα είχαμε φθάσει στην σημερινή κατάσταση, να δέχονται οι Ιεράρχες την ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΑ του Θεού από τους Κυβερνώντες και όχι μόνο να μην αντιδρούν, αλλά να επιτίθονται όπως ο Σεραφείμ, στον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ που έπραξε το ΚΑΝΟΝΙΚΟ για την Ελλάδα και την Ορθόδοξη Εκκλησία, ΑΦΟΡΊΖΟΝΤΑΣ, δηλαδή πετώντας ΕΞΩ από την Ορθόδοξη Εκκλησία, τους Κυβερνώντες υβριστές του Θεού.

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε, ότι όλα αυτά τα αίσχη με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΑ του ΘΕΟΥ από τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς της Κυβέρνησης είναι πρωτόγνωρα για τα μέχρι σήμερα δεδομένα του Ορθόδοξου ελληνικού κράτους και όλα αυτά υποδεικνύουν  ότι βρισκόμαστε χωροχρονικά,  λίγο  πριν από την πρώτη εμφάνιση του αντίχριστου, στην πρώτη περίοδο της επταετούς παγκόσμιας Κυβέρνησής του, που είναι τα πρώτα 3.5 έτη. 
 Τα 7 έτη της παγκόσμιας κυβέρνησης  του αντίχριστου όπως αναφέρονται στην Αποκάλυψη του αγίου Ιωάννου, δεν είναι συνεχόμενα, αλλά αποτελούνται από δύο περιόδους των 3.5 ετών.  
Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα πρώτα 3.5 έτη, που θα προσπαθήσει να γίνει αποδεκτός, παρουσιαζόμενος  σαν «φίλος» και «ειρηνοποιός»,  δίνοντας στους ανθρώπους  τροφή και αγαθά, ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.   
Αυτά όμως  θα τελειώσουν μετά από 3.5 έτη στην  «μάχη του Αρμαγεδών», που γίνεται στο όρος Κάρμηλος του Ισραήλ,  όπου μετά ξεκινάει η έκτη παγκόσμια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ με τον Ευαγγελισμό της Ανθρωπότητας και το παγκόσμιο Σύνταγμα στο όνομα της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.  
Μόλις ολοκληρωθεί το έργο του Ευαγγελισμού της ανθρωπότητας από την Ελλάδα, τότε θα έρθει η δεύτερη περίοδος της παγκόσμιας κυβέρνησης του αντίχριστου, όπου σε εκείνα τα  3.5 ετη, θα δείξει το αληθινό μισάνθρωπο πρόσωπό του,  θα διώξει τους Χριστιανούς, θα καταργήσει την Θεία Κοινωνία και θα θανατώσει τους προφήτες Ηλία και Ενώχ που θα στείλει ο Θεός για να τον ελέγξουν.  
Τώρα όμως βρισκόμαστε λίγο πριν την πρώτη εμφάνιση  και πριν την ΑΝΑΔΕΙΞΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.  
Και επειδή αυτήν την προοπτική των γεγονότων, ούτε να την ακούν δεν θέλουν οι σατανιστές, γι’ αυτό κατηγορούν ως «αίρεση» και «πλάνη» την ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.  Ότι βρίζει και κατηγορεί ο διάβολος, να ξέρετε ότι ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ.

Έτσι τους ΠΟΝΕΣΕ όλους τους σατανιστές και ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ του Υβριστή Πρωθυπουργού και των βλάσφημων υπουργών από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.
Ο αφορισμός διαβάστηκε την Κυριακή 17- 5- 2020 μ.Χ. από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο να φέρει την Αρχιερατική του στολή, ενώπιον της ιεράς εικόνας της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο, την οποία και δεν επέτρεψαν πρόσφατα ούτε σε αγροτικό αυτοκίνητο να περιφερθεί, την ώρα που επέτρεπαν στην Πρωτοψάλτη να κάνει βόλτες στο Μαξίμου εν πλήρη συνωστισμό κόσμου.
   Τα λόγια του αφορισμού είναι φοβερά και προκαλούν τρόμο και δέος:
“…Αφορίζομεν
καί ἐκκόπτομεν τούτους τέλεον τοῦ Σώματος τῆς Μητρός ἡμῶν Ἐκκλησίας.
Ἀφωρισμένοι εἴησαν παρά τῆς Ὑπεραγίας, Ὀμοουσίου, Ζωοποιοῦ καί ἀδιαιρέτου Τριάδος, τοῦ ἑνός τῇ φύσει Θεοῦ Κυρίου Παντοκράτορος, ὡς καί παρά τῆς Υπεραγίας Δεσποίνης ἡμῶν Θεοτόκου, τῆς καί Τρυπητῆς ἐπονομαζομένης.
Κατηραμένοι, ἀσυγχώρητοι καί μετά θάνατον ἄλυτοι καί τυμπανιαῖοι ἔστωσαν.
Κληρονομήσειεν τήν λέπραν τοῦ Γιεζή καί τήν ἀγχόνην τοῦ προδότου Ἰούδα. Σχισθεῖσα ἡ γῆ καταπίοι αὐτούς ὡς τόν Δαθάν καί Ἀβειρών”…


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ,  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ  ΑΜΒΡΟΣΙΟ σύμφωνα με τα λεγόμενα του αγίου Παϊσίου.




ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ  ΣΤΟ 1.35:  «να τους αφορίζει η εκκλησία να μην φοβάται να μιλήσει η εκκλησία»


ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ   ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΙ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ  ΕΙΣΤΕ  ΠΛΕΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ  ΜΕΤΡΑΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
            
giannis_lampropoulos@yahoo.com


armagedon2020.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)