Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Διακωμωδεί η Αγγελοπούλου την Ορθοδοξία :Τι χριστιανός,τι μουσουλμάνος,τι Πανιώνιος και Δόξα Δράμας -Επιτέλους Διώξτε την!

Γιάννα Αγγελοπούλου
Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας ,η ατυχέστατη επιλογή, της επικεφαλής στην επιτροπή»Ελλάδα 2021″, Γιάννα Αγγελοπούλου. Η κυρία των δαπανηρών αγώνων Αθήνα 2004, που τα σκάνδαλα και την σπατάλη ακόμη πληρώνει ο ελληνικός λαός, με νοοτροπία Σαιντ Μόριτζ οδηγεί την χώρα στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία , σε μονοπάτια εθνικά ταπεινωτικά και ανιστόρητα.

Η γκλάμουρ κυρία των ευρωπαϊκών σαλονιών που καμιά σχέση δεν έχει με την μέση Ελληνίδα αλλά και με αυτό που πρεσβεύει διαχρονικά ο ελληνισμός, σε ένα ακόμη παραλήρημα της εξισώνει το μεγαλείο της ελληνικής διαχρονικότητας με έναν ασυνάρτητο εθνομηδενισμό, μιας αρρωστημένης ελίτ.

Εξισώνει την επίσημη θρησκεία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Επανάσταση του 1821 και έγινε απέναντι στους Οθωμανούς , θεωρώντας ότι δεν υπάρχει ουδεμία διαφορά αν είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος. Το διακωμωδεί μάλιστα χρησιμοποιώντας και ποδοσφαιρικούς όρους. Χριστιανός ή Μουσουλμάνος, Πανιώνιος ή Δόξα Δράμας.

Κύριε Πρωθυπουργέ η αναγνώριση του λάθους είναι μια γενναία απόφαση για κάθε πολιτικό. Η απόλυση της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι εθνικά επιβεβλημένη, περνάει το λάθος μήνυμα στην κοινωνία και δημιουργεί κλίμα διχασμού και αντίθεσης.

Διώξτε την τώρα , αύριο θα είναι αργά για όλους μας. Ας πάει στο πολυτελές σαλέ της Ελβετίας, να παραστήσει την κυρία των πλουσίων, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες για την μεγάλη στιγμή του εορτασμού της Επανάστασης του 1821 και της ανασύστασης του ελεύθερου Ελληνικού κράτους θέλουμε μια ΚΥΡΙΑ με Ελληνική ψυχή που σέβεται τις Παραδόσεις και τα προτάγματα των αγώνων των Ηρώων που έχυσαν το αίμα τους για να απελευθερωθούμε από τον Οθωμανικό ζυγό.

Οι αναρτήσεις που ακολουθούν δεν αντιπροσωπεύουν κανένα Έλληνα και καμιά Ελληνίδα. Δεν έχουμε κανένα κοινό όραμα με τη συγκεκριμένη καρικατούρα του διεθνούς τζέτ σετ.
Στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε, αυτήν του 2021 και μετά, οι διαφορετικές προτιμήσεις δεν είναι αιτία πολέμου. Ο Κοραής, στα σχόλιά του για το Σύνταγμα της Ελλάδας, έλεγε: «δεν με ενδιαφέρει σε ποιο Θεό πιστεύει ο Καπετάνιος, αρκεί να οδηγεί με ασφάλεια το καράβι».
Στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε, αυτήν του 2021 και μετά, οι διαφορετικές προτιμήσεις δεν είναι αιτία πολέμου. Ο Κοραής, στα σχόλιά του για το Σύνταγμα της Ελλάδας, έλεγε: «δεν με ενδιαφέρει σε ποιο Θεό πιστεύει ο Καπετάνιος, αρκεί να οδηγεί με ασφάλεια το καράβι».
Οι άνθρωποι έχουν προτιμήσεις και οι πολιτισμένοι άνθρωποι έχουν μάθει να πορεύονται με αυτές. Σε άλλον, π.χ. αρέσει ο Μπραμς & σε άλλον ο Τσιτσάνης. Άλλος είναι σοσιαλιστής, κομμουνιστής ή φιλελεύθερος & άλλος χριστιανός ή μουσουλμάνος. Άλλος είναι Πανιώνιος & άλλος Δόξα Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)