Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Γιατί τον Έβρο τον φυλάνε Αστυνομικοί και όχι οι Φαντάροι μας;

Στρατιώτης καθαρίζει δωμάτιο στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο, όπου θα μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
   email: johnpreve@gmail.com
Η είδηση...
Στον Έβρο μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ την ίδια ώρα ξεκινάει η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή με περίπου 400 αστυνομικούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο σχολιασμός....
Η παραπάνω είδηση, γεννάει σε πολλούς, αλλά και σε εμένα, την εύλογη απορία, γιατί η φύλαξη των εθνικών μας συνόρων, ανατίθεται στους Αστυνομικούς? Αυτή η υποχρέωση, έχει πάψει να είναι πλέον, καθήκον του Στρατού μας;


Πραγματικά δεν υπάρχει λογικοφανής εξήγηση, οπότε επιτρέψτε μου να ξεδιπλώσω, τις δικές μου προσωπικές σκέψεις.
Ξεκινώ λοιπόν από το γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια, τα στρατευμένα νιάτα μας, σε πλείστες των περιπτώσεων, έχουν αναλάβει την κατασκευή, και την συντήρηση, των δομών που κατασκευάζονται, σε όλη την Επικράτεια, για τους νόμιμους, αλλά κυρίως για τους παράτυπους μετανάστες.

Δυστυχώς, εκτός αυτού, η Πολιτική και η Στρατιωτική ηγεσία, κατάντησε τα Φανταράκια μας, Μαγείρισσες, Καμαριέρες, Καθαρίστριες, και γενικά Υπηρέτριες όλων αυτών, που η συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες πολέμου, αλλά παράτυποι εισβολείς, υποχείρια του Τουρκικού επεκτατισμού. 
Αλλόθρησκοι, αλλά κυρίως απολίτιστοι και εξόχως αγενείς, τις περισσότερες φορές δεν σέβονται τίποτα, και το μόνο που κάνουν είναι να απαιτούν δικαιώματα, και ανέσεις, που στερείται, μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού.
Τέτοιες καταστάσεις, εξυπηρετεί πλέον η πλειονότητα, των στρατευμένων μας παιδιών, οπότε είναι φυσικό, να μην επαρκούν για την φύλαξη, των εθνικών μας συνόρων.
Να λοιπόν, γιατί καλούνται και πάλι οι ταλαίπωροι Αστυνομικοί, να βγάλουν για άλλη μία φορά, τα κάστανα από την φωτιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)