Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΣΥΓΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

ΒΟΜΒΑ: ΣΥΓΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ;
Φωτιά έρχονται να βάλουν στο πολιτικό σκηνικό φήμες, οι οποίες θέλουν τα δύο μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συζητούν το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης!

Εν όψει της τρομακτικής κρίσης που έρχεται και των νέων μνημονίων, ξένοι κύκλοι και συγκεκριμένα το Βερολίνο, θέλουν ευρεία συναίνεση από τη νυν κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, ώστε οι περικοπές και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας που έρχεται να περάσουν με άνεση απ΄οτη Βουλή και με ομοφωνία των κατεστημένων ΜΜΕ και φορέων εξουσίας.

Αυτή η αλλαγή ενδέχεται να έρθει μετά από πρόωρες εκλογές, αν και επισήμως κάτι τέτοιο διαψεύδεται.

Εκφράζονται φόβοι ότι αυτό το νέο σχήμα, υπό τον μανδύα των μεγάλων δυνάμεων του εξωτερικού, θα επηρεάσει αρνητικά τα εθνικά θέματα, με έναν νέο κύκλο υποχωρήσεων να ακολουθεί το όνειδος των Πρεσπών: μιλάμε φυσικά για τα θέματα που εγείρει η Τουρκία στο Αιγαίο και την θράκη, να μην ξεχνάμε δε την ανοικτή πληγή της Κύπρου.

Ο καιρός θα δείξει εάν επιβεβαιωθούν αυτά τα σενάρια. Ως τότε, τα μάτια ανοιχτά…

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση για να έχει ήσυχο το κεφάλι της η Γερμανία, και όχι μόνο, αλλά και η λοιπή ΕΕ. Τώρα, πως θα κατανείμουν τον "ιματισμό" της Ελλάδας, μεταξύ τους, θα είναι θέμα προς συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
    Τι περιμένει την Ελλάδα, αν δεν αντιδράσουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aναγνωστες και αναγνώστριες του αρθρου , στη photo διακρίνεται το T ε ρ α ς του Loch Nes .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)