Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Ζει ο Κατρούγκαλος ?? και τι είπε ο γελοίος ?? επιβράβευση για την προδοσία ??

Σχόλιο ιστολογίου:
το Νόμπελ της ανοιχτής παλάμης θα πάρετε βρε, δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, είστε πολιτικά νεκροί, ψοφίμια ... 

Κατρούγκαλος: Θέλουμε το Νόμπελ Ειρήνης για την Συμφωνία των Πρεσπών

Τι είπε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel για την Συμφωνία των Πρεσπών.
«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πρωτοποριακή συμφωνία – για την οποία πιστεύω ότι το Νόμπελ Ειρήνης θα ήταν μια κατάλληλη
αναγνώριση», δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν οι Πρωθυπουργοί Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ προτάθηκαν επάξια για την τιμητική διάκριση αυτή.
Αναφερόμενος στην επίδραση της Συμφωνίας, επισημαίνει ότι στα Βαλκάνια, τα οποία θεωρούνταν περιοχή αστάθειας, υπάρχει τώρα μια τάση σταθερότητας και συνεργασίας, στοιχείο θετικό τόσο για την περιοχή, όσο και για την Ελλάδα. «Στόχος μας είναι να προωθήσουμε έναν ενιαίο οικονομικό χώρο στην περιοχή μας, μια μεγάλη αγορά σχεδόν 50 εκατομμυρίων ανθρώπων», σημειώνει, όπως αναφέρει το ant1news.
Σε ό,τι αφορά το πρόσφατο περιστατικό με το περίπτερο της Βόρειας Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου, το οποίο έφερε την επιγραφή «Μακεδονία» και άλλαξε έπειτα από διαμαρτυρίες, ο υπουργός Εξωτερικών εξηγεί ότι η πρόθεση της κυβέρνησης στα Σκόπια να εφαρμόσει την Συμφωνία είναι προφανής και προσθέτει ότι παραβιάσεις της Συμφωνίας, είτε από αβλεψία είτε από συνήθεια, καταγράφονται άμεσα και εξαλείφονται.

hellas-now.com

2 σχόλια:

  1. Αυτά που συμβαίνουν, αυτά που ακούγονται στην Ελλάδα, φοβάμαι ότι σημαίνουν το τέλος της. Τι άλλο θα μπορούσα να πω;;;;;ΤΙΠΟΕ ΑΛΛΟ!!!! Γι' αυτό, και όσο είναι ακόμη καιρός, αν υπάρχει ακόμη καιρός, ας σκεφθούμε πως θα ήταν δυνατόν να σώσουε την πατρίδα μας, από τον αφανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και της λαλακιας ποιος θα το παρει ρε κατρουγκαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)