Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Δήλωση ΣΟΚ για τον «ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ» πρωθυπουργό: «Περνούσε τις τάξεις ΧΩΡΙΣ να πατάει στα μαθήματα»…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»..
Εμφανώς μετανιωμένη δήλωσε η γνωστή ηθοποιός που ψήφισε την κυβέρνηση και αναρωτήθηκε αν είναι όντως μια αριστερά κυβέρνηση. Συγκεκριμένα τόνισε:«Θεωρητικά είναι αριστερή κυβέρνηση στην πράξη όχι.Δεν μπορώ να τον κρίνω ως πρωθυπουργό δεν καταλαβαίνω »..
Μίλησε για το γεγονός ότι ο γιος της αντέδρασε όταν ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα γιατί««Τον είχα ψηφίσει έχω τις συνέπειες τώρα ..Λάθος που τον ψήφισα…
απογοητεύτηκα πολύ.Ήταν συμμαθητής του γιου μου,όταν τον ψήφισα ο γιος μου αντέδρασε γιατί μου είπε ότι όλη την ώρα ήταν έξω δεν πάταγε το πόδι του στο σχολείο και πέρναγε τις τάξεις».
Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)