Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ……

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ……
GEWKWN
Ελληνισμός , κομμουνισμός, δυο εννοιαι εντελώς αντίθετοι και  ασυμβίβαστοι, ο Έλληνας ελάτρευσεν την Ελευθερία, όχι μόνο την Ελευθερία της προγονικής γης , αλλά και την Ελευθερία του ατόμου.  Δεν ανέχεται δεσμά εις τας ιδέας του, δεν μπορεί να γίνει αγέλη και να σύρεται δια της βίας .
 Ο Έλληνας  αγάπησε το πνεύμα, δεν μπορεί να ακολουθηση μιαν ιδεολογία η οποία όχι μόνο δεν πιστεύει εις την υπαρξιν πνεύματος, αλλά σκοπόν έχει να δημιουργήσει μιαν μάζα από φανατισμένους, χωρίς ιδανικά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟΝ.
Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ σκοπόν έχει να συντρίψει κάθε αντίδραση και κάθε προσωπικότητα, δεν τους χρειάζονται προσωπικότητες αλλά άνθρωποι τυφλως φανατισμένοι, οι οποίοι σε κάθε στιγμή να είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν………..
ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ όμως η παραδοσις του και η Ελληνική και η Χριστιανική, τον εδίδαξεν να αγωνίζεται δια υψηλα ιδεώδη, πρώτα η πνευματική αναστασις και ύστερα όλα τα κατώτερα υλιστικά ενδιαφέροντα.
Ο Έλληνας είναι Χριστιανός, σύμφυτα γεννώνται μέσα του, απ’αρχης, ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός, αναπόσπαστα.
Πως μπορεί λοιπόν να συμβιβάζεται με ανθρώπους άθεους, ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να διδάξουν την αθεΐα και έχουν κάμει την αθεΐα αυτήν, πιστιν και θρησκεία των ;
Μπορεί ποτέ Ο Έλληνας  να λησμονήσει ότι ευρίσκεται ως έθνος και ως άτομον πάντοτε υπό την σκέπην Του Θεού ;
Μπορεί ποτέ να λησμονήσει την Ασπροφορεμενη Μορφή, Την Παναγία, που πάντοτε εις τους πολέμους εναντίων των εχθρών, την βλέπουν εις τους προμαχώνας και εις τα τείχη να του δείχνει τον δρόμο της Νίκης ;
Ας ουρλιάζει  λοιπόν γύρω μας  η ερυθρά προπαγάνδα, μας χωρίζει χάος από τους κομμουνιστές, οι οποίοι φέροντες  τον προβατινον μανδύαν, πλησιάζουν, ΟΙ ΕΘΝΟΦΑΓΟΙ ΛΥΚΟΙ τα θύματα τους υποκρίνονται σ’αυτους, οι άδικοι τους δικαίους, προσποιούνται οι εκμεταλευται και πληρωμένοι συμφεροντολόγοι τους ανιδιοτελείς, προσποιούνται οι υλισται και φιλοτομαρισται τους κοινωφελείς ανθρώπους, παριστάνουν οι άχρηστοι τους χρήσιμους, οι ανωφελείς και επιζήμιοι τους ωφέλιμους.
Σκοπόν έχουν να αλλαξοπιστήσουν τα ανίδεα θύματα των, να φαρμακώσουν την Εθνικήν Συνειδησιν……….
Οι νεοσύστατοι κομμουνισται γίνονται αυτόχρημα ξενόδουλοι, ξενοκίνητοι και ως νέοι γενίτσαροι, πυκνώνουν την Εθνοκτόνον φάλαγγα που αντί να αγωνίζεται  ‘’ υπέρ βωμών και εστιών ‘’ θα αγωνίζεται για την εξαπλωσιν αντιθρησκευτικών πιστεύω.
Εμείς σαν απόγονοι εκείνων που εδίδαξαν και ωρισαν αυστηρώς τον δίκαιον και ορθόν τρόπον ζωής, θα τους απαντήσουμε, ένας είναι ο δρόμος μας, φτάνει να εχωμεν μέσα μας ριζωμένη την πιστιν προς την Ελευθερία την πιστιν εις το δίκαιο του αγώνος μας και την ελπίδα στον Θεό μας,  και να βροντοφωνάξουμε σε όλον τον κόσμο ότι οι Έλληνες απεφασισαν να ζήσουν Ελεύθεροι και θα ζήσουν.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΘΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.
GEWKWN

Μεγας Βασιλειος : ‘’ το να εφησυχαζη κανεις , όταν το κινδυνευομενον είναι η πιστις, τουτο είναι ιδιον της αρνησεως, το δε να ελεγχη είναι ομολογια ειλικρινης. ‘’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)