Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Αποκαλύψεις-σεισμός ξεσκεπάζουν Σημίτη και ρόλο Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου…

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε αποκαλύψεις που θα σοκάρουν.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στις 6/3/2019 στην ΕΤ1 , στην εκπομπή Άλλη διάσταση του δημοσιογράφου Κ.Αρβανίτη, ο κος Στέφανος Τζουμάκας, που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ πριν 8 χρόνια, , παρουσίασε σειρά αποκαλύψεων για τον ρόλο του Κώστα Σημίτη και τη στάση του Ανδρέα Παπανδρέου στον ξένο παράγοντα και το ΔΝΤ.
Αποκάλυψε ότι ο ξένος παράγοντας επεδίωκε από το 1985 την ένταξη της Ελλάδος στο μηχανισμό του ΔΝΤ, ώστε να επιβάλλει από τότε πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας και υποδούλωσης της χώρας, περιλαμβανομένης
μείωσης των μισθών. Ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε τότε αυτή την πολιτική, έκανε υποτίμηση της δραχμής και δεν μείωσε τους μισθούς
Η πολιτική Σημίτη που ακολούθησε για 2 έτη οδήγησε σε αποτυχία, όπως ακριβώς η πρόσφατη πολιτική λιτότητας, την περίοδο των μνημονίων, οδήγησε σε εκτόξευση της ανεργίας στο 30%. Η πολιτική ένταξης στο ΕΥΡΩ το 2000 επί Σημίτη, ουσιαστικά οδήγησε στο να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα ‘εισαγωγέων’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)