Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Το ΣΥΝΘΗΜΑ της Νέας Τάξης που εξηγεί τι συμβαίνει παγκόσμια σήμερα- Το «τελικό βήμα» πριν έρθει ο παγκόσμιος ηγέτης.

΄
Η Νέα Τάξη, δουλεύει αργά και μεθοδικά για να πετύχει το σκοπό της. Ο σκοπός αυτός, είναι ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων και η υποδούλωσή τους σε αυτή.

Αν σκεφτείτε τον κόσμο μας σήμερα, θα δείτε ότι είναι πολύ διαφορετικός από ότι ήταν πριν χρόνια. Αν και ονομάζουμε την εποχή μας, εποχή της προόδου και μιλάμε για την μεγάλη εξέλιξη της τεχνολογίας, βιώνουμε στο «πετσί μας» πως πολλά πράγματα που αφορούν τη ζωή μας και τις διάφορες πτυχές της, γίνονται με πολύ πιο σύνθετες διαδικασίες, σε σχέση με τις πιο απλοϊκές του παρελθόντος. Πάντα υπάρχει κάτι που αλλάζει συνεχώς στην καθημερινότητά μας, για να μας κουράζει και να μας φθείρει λίγο περισσότερο πνευματικά και σωματικά.

Το λεγόμενο σχέδιο της νέας τάξης είναι πολυεπίπεδο και αποτελείται από μεγάλα ή μικρά βήματα που έχουν ένα μόνο σκοπό. Να δεχθούν οι άνθρωποι τον παγκόσμιο ηγέτη-δικτάτορα και να «πουληθούν» σε αυτόν ολοκληρωτικά υποτασσόμενοι στην εξουσία του.


Για να το πετύχουν αυτό εφαρμόζουν το σύνθημά τους : «ORDO AB CHAO»

Σε μετάφραση από τα λατινικά, σημαίνει: «Τάξη μέσα από το Χάος».

Σκεφτείτε πως είναι ο κόσμος παγκόσμια σήμερα.

Παντού επικρατεί πολυεπίπεδο χάος, που συνεχώς μεγαλώνει και γίνεται ολοένα και πιο σκοτεινό, θέλοντας να επιφέρει την απόλυτη σύγχυση και απελπισία στους ανθρώπους.

Παγκόσμια υπάρχει μια πολυεπίπεδη «κρίση» που οι πολλοί οι οποίοι αρκούνται στην παραπληροφόρηση των ΜΜΕ δεν μπορούν να καταλάβουν από που προέρχεται.Κρίση οικονομική, μεταναστευτική, πολιτική, πολιτισμική. Κρίση αξιών, αύξηση εγκληματικότητας ή ανάπτυξης στα διάφορα κράτη. Όλα αυτά έχουν κουράσει τους ανθρώπους οι οποίοι βλέπουν κάθε μέρα να είναι πιο «γκρίζα» από την προηγούμενη. Κάτι θα αλλάξει για να τους αγχώσει ακόμη περισσότερο.

Κάποτε, ένιωθαν ότι «ήξεραν τι τους ξημερώνει», τώρα αυτό έχει αλλάξει.
Όλα αλλάζουν τόσο γρήγορα σε παγκόσμια κλίμακα που πολλοί δεν προλαβαίνουν τις εξελίξεις. Δεν προλαβαίνουν και ούτε ξέρουν τι νόμοι περνούν από τις κυβερνήσεις τους «για το καλό τους». Δεν θέλουν καν να ασχοληθούν. Τους έχουν φέρει σε τέτοιο σημείο πνευματικής κούρασης, που δεν έχουν τη δύναμη να ασχοληθούν με αυτό που ονομάζουμε «επικαιρότητα». Θέλουν ένα μόνο πράγμα: Την ησυχία τους.
Η ησυχία όμως στον κόσμο αυτό είναι ψευδαίσθηση, γιατί όπως μας έχει πει ο Χριστός, μαίνεται συνέχεια πόλεμος στον οποία άμαχοι δεν υπάρχουν.

Τάξη μέσα από το χάος λοιπόν. Να το θυμάστε αυτό. Γιατί εξηγεί τα όσα ζούμε σήμερα γύρω μας και τα όσα έρθουν σύντομα.

Τεχνητό χάος και φυσικά αμέσως μετά με την γνωστή τους μέθοδο «πρόβλημα-λύση» θα φέρουν την τεχνητή τάξη. Το χάος το έχουν εξαπλώσει αρχικά με τις διάφορες οικονομικές κρίσεις που έδιωξε «για τα καλά» τη σιγουριά του αύριο από τις καρδιές των ανθρώπων που πλέον αγωνιούν για το πως θα τα βγάλουν πέρα, αν θα τους πάρουν το σπίτι, αν θα έχουν να θρέψουν τις οικογένειές τους κτλ.

Κατόπιν μέσα στις ήδη πολύπαθες και κατεστραμμένες από τις οικονομικές κρίσεις χώρες, έφεραν εκατομμύρια «μετανάστες» από τις χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι κουβαλούν συγκεκριμένη νοοτροπία που αυξάνει το χάος με γοργούς ρυθμούς. Σε όποια χώρα πάνε, τα ποσοστά εγκληματικότητας αυξάνονται ραγδαία, με βιασμούς, ληστείες, ανθρωποκτονίες, δημουργία περιοχών-γκέτο, πράγμα που κάνει τους ντόπιους να νιώθουν ακόμη πιο φοβισμένοι και απελπισμένοι. Ταυτόχρονα με τις αριστερές κυβερνήσεις, να τους παραχωρούν μαζικά επιδόματα και να στρέφουν όλη την προσοχή τους σε αυτούς, απογοητεύουν ακόμη περισσότερο τους πολίτες της όποιας χώρας, οι οποίοι νιώθουν και είναι αβοήθητοι.

Θεσμοί όπως αστυνομία, στρατός, πολιτικοί, δικαστές, έχουν φθαρεί και χάσει την αξία τους στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Όλοι έχουν παράπονα και κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Το σχέδιο της νέας τάξης οδεύει καλώς.

Σε όλα τα παραπάνω, να προσθέσουμε όλη την θολοκουλτούρα και το «καρακιτσαριό» της αριστερόστροφης Νέας Τάξης Πραγμάτων, που χρησιμοποιεί, εξαπλώνει αλλά και είναι η νοοτροπία του ίδιου του χάους.
Βιώνουμε την πλήρη διαστροφή. Πολλαπλά φύλα, μαθήματα τρανσέξουαλ στα παιδιά, απαλοιφή των όρων «πατέρας» και «μητέρα», εκατομμύρια εκτρώσεις, γελοίες προπαγάνδες τύπου Vegan, φεμινισμού, κλιματικής αλλαγής, αθεϊας και ταυτόχρονα λατρείας της τεχνολογίας, αισχρής τέχνης. Ήδη συζητείται, να δοθούν «δικαιώματα» στους παιδόφιλους και τους κτηνοβάτες να μπορούν να «εκφράζονται» ελεύθερα.

Όλα αυτά έχουν εξαπλώσει μια τεράστια μαυρίλα επάνω στον πλανήτη μας που έχει καλύψει κάθε πόλη και χωριό. Αυτή η μαυρίλα εκφράζεται από την ιδεολογία της Αριστεράς και έχει ως σκοπό να αφανίσει οτιδήποτε διαφέρει από αυτή, οτιδήποτε καλαίσθητο που εκπέμπει ζωή και δημιουργία. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα και αυτούς που το εκπροσωπούν και το εκφράζουν.

Μετά και την εισβολή των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες οδεύουμε προς το τελικό βήμα. Σύντομα, οι φωνές που θα ζητούν λύση στα παγκόσμια προβλήματα και που ήδη ακούγονται σε πολλές χώρες του πλανήτη θα πληθύνουν. Ταυτόχρονα η πολυεπίπεδη οικονομική, πολιτική και μεταναστευτική κρίση που κάθε μέρα επιδεινώνεται θα «γονατίσει» ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους. Τότε που τίποτε δεν θα είναι βέβαιο και όλα θα είναι στην κυριολεξία θέμα ζωής και θανάτου, όλοι θα ζητούν μόνο ένα πράγμα ένα πιάτο φαΐ και ασφάλεια.

Αυτή θα είναι και η στιγμή που θα δώσει η Νέα Τάξη τη λύση στο πρόβλημα που η ίδια μεθοδικά για χρόνια δημιουργούσε. Η λύση θα είναι η παγκόσμια χούντα του ενός ηγέτη-δικτάτορα που θα παρουσιαστεί ως φιλάνθρωπος σωτήρας του κόσμου, που όπως έχει πει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, με τη βοήθεια των εταιρειών εγκεκριμένων άλευρων και του τεχνητού κρέατος θα ταϊσει τους πεινασμένους και εξαθλιωμένους προσφέροντάς τους ταυτόχρονα ασφάλεια με τον παγκόσμιο στρατό του. Αυτός θα είναι ο Αντίχριστος που αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννου.

Θα δημιουργηθούν ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, που θα προσφέρουν ασφάλεια από το χάος που θα μαίνεται έξω από αυτά. Μόνο που για να μπει κάποιος εκεί, θα πρέπει να έχει το σημάδι αναγνώρισης του παγκόσμιου κράτους που θα φανερώνει την αποδοχή του στην παγκόσμια εξουσία και τον παγκόσμιο ηγέτη. Θα πρέπει να έχει το χάραγμα.

Ή το παίρνεις, έχεις ένα πιάτο φαΐ και μια υποτυπώδη ασφάλεια ή μένεις εκτός των γκέτο, στην άγρια ζούγκλα των πόλεων όπου θα παλεύεις καθημερινά για την ίδια σου τη ζωή, χωρίς καμία ασφάλεια εκτεθειμένος σε όλους τους πιθανούς κινδύνους, πολεμώντας εναντίον «θεών και δαιμόνων».

Όλα εκεί οδηγούν όπως βλέπετε. Στην επιβεβαίωση των λόγων του Χριστού, για το ότι υπάρχει πόλεμος και άμαχοι δεν υπάρχουν. Όλα έχουν στηθεί με τέτοιο τρόπο για να φτάσουμε να επιλέξουμε:

ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ή ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ο Χριστός μας έχει ξεκαθαρίσει ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος (MATRIX) και το πολύ πολύ να μας σκοτώσουν, αφού όλα είναι εικονικά. Οι υπηρέτες του Σκότους, μας λένε δια των οργάνων τους πως εδώ πρέπει να ζήσουμε, να χαρούμε την πρόοδο της τεχνολογίας, να «αγκαλιάσουμε» τον παγκόσμιο ηγέτη και να αρνηθούμε τον Χριστό και όλες αυτές τις «φαντασιώσεις»

Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει η ώρα της ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

Όταν από το Χάος φέρουν την τάξη που εκείνοι θέλουν, τότε τα λόγια δεν θα έχουν σημασία. Τότε ο κάθε ένας θα επιλέξει τι θέλει για τον εαυτό του.
Αν θέλει να κερδίσει προσωρινά λίγο φαΐ και ασφάλεια στον κόσμο αυτό, χάνοντας τον αληθινό ή αν θέλει να απορρίψει τον κόσμο αυτό δεχόμενος την Αλήθεια που μας είπε ο Χριστός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)