Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

O λαός ξέρει να αμείβει τους υβριστές της Εκκλησίας

Στον «πάτο» ο 
Στον πάτο της ψηφοφορίας για την Προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς έστειλαν οι 200.000 ψηφοφόροι τον υβριστή της  πρώην υπουργό και υποψήφιο πρόεδρο Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος είχε κατηγορήσει συλλήβδην τα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας ως ομοφυλόφιλους.

Οι τότε δηλώσεις του κ. Ραγκούση είχαν προκαλέσει την οργή της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία απέστειλε εξώδικη πρόσκληση στον κ. Ραγκούση, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι υπάρχουν «μητροπολίτες ομοφυλόφιλοι».

Με την εξώδικη πρόσκληση η Εκκλησία της Ελλάδος είχε καλέσει τον Γιάννη Ραγκούση να καταθέσει έως την προσεχή Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στην Αρχιγραμματεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει.
Στις εκλογές λοιπόν ο κ. Ραγκούσης βρέθηκε στον πάτο με 3.954 (2,39%) μόνο ψήφους!
Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαδικασιών καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο, με καταμετρημένες 166.782 ψήφους, σε σύνολο 210.505 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πέραν των λευκών και των ακύρων, έλαβαν:
Φώφη Γεννηματά 70.679 (42,76%), Νίκος Ανδρουλάκης 41.955 (25,38%), Γιώργος Καμίνης 22.226 (13,45%), Σταύρος Θεοδωράκης 5.603 (9,44%), Γιάννης Μανιάτης 6.979 (4,22%), Γιάννης Ραγκούσης 3.954 (2,39%), Κων/ος Γάτσιος 2.691 (1,63%), Απόστολος Πόντας 890 (0,54%), Δημήτρης Τζιώτης 317 (0,19%).
Το γεγονός είναι ότι, όποιος τα βάζει άδικα με την Εκκλησία και την συκοφαντεί, στο τέλος εξαφανίζεται.
Ας θυμηθούμε πού βρίσκονται όσοι κατασκεύασαν και εκμεταλλεύτηκαν το λεγόμενο «σκάνδαλο» Βατοπεδίου.
Εξφανίστηκαν τελείως από την πολιτική σκηνή. Έχουν βρεθεί πλήρως στο περιθώριο, παρότι στην αρχή αναρριχήθηκαν χάρη σε αυτό την εξουσία.
Ο Ευάγγελος Αβέρωφ έλεγε ότι το ράσο είναι κάρβουνο και για αυτό ποτέ δεν το πιάνω, γιατί θα με κάψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)