Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Ελλάδα το μεγαλείο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

: Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Η πρεμιέρα των  έφερε και πάλι τις συλλογικότητες στο δικαστήριο, αλλά εκεί τους περίμεναν ισχυρές αντιδράσεις. Γρήγορα όμως δημιουργήθηκε σκηνικό μάχης όπου υπήρξαν και τραυματισμοί.

Ανδρες των ΜΑΤ έριξα χημικά ενώ τρία άτομα τραυματίστηκαν. Ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτσώκας, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με αναπνευστικά προβλήματα. Στο Σισμανόγλειο μεταφέρθηκε επίσης και ο επικεφαλής του κινήματος «Δεν πληρώνω» Λεωνίδας Παπαδόπουλος με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια από τους αστυνομικούς.
Δείτε τα βίντεο του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ







tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)