Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ «ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΡΟΜΠΟΤ» ΠΗΡΑΜΕ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΩΡΑ» (29/11/2017) του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ;;; ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!!! (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...)

(Συμπλήρωση της πηγής πιο συγκεκριμένα, ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://www.skai.gr/tv/show?showid=65576 , ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/11/2017 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ 47:10)

Τι μας λέτε λοιπόν χωρίς ντροπή με υπερηφάνεια αξιοπρεπείς μεγαλοδημοσιογράφοι της τηλεόρασης που μείνατε με ανοιχτό το στόμα για την «μοναδική πρωτότυπη συνέντευξη» έχοντας συνειδητά ή ασυνείδητα μεταβληθεί σε απλούς διαφημιστές προϊόντων και υπηρεσιών ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΩΡΑ» (29/11/2017) του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ;  Συνέντευξη σας έδωσε και δεχτήκατε να πάρετε (ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑhttp://www.skai.gr/tv/show?showid=65576 , ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/11/2017 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ 47:10) και αναμεταδίδεται διεθνώς! από ένα «ανθρωποειδές ρομπότ με το όνομα Σοφία» (που έλαβε υπηκοότητα ως πολίτης!, εργαζόμενος! σε μια
ισλαμοφασιστική χώρα, την Σαουδική Αραβία!) προϊόν της σύγχρονης ανθρώπινης ηλεκτρονικής τεχνολογίας, όπως θα λέγαμε ένας υπολογιστής, ένα σύγχρονο ψυγείο ή υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό πλυντήριο που «μιλάει και δεν βρυχάται» και αργότερα στο προσεχές μέλλον θα φθάσουμε (ή μήπως ήδη το φθάσαμε και το ξεπεράσαμε;) σε μια ακόμα πιο σύγχρονη άψυχη μηχανή με «νοημοσύνη» που θα παριστάνει τον «άνθρωπο», καρικατούραcyborg…  Ένας παπαγάλος και ένας χιμπατζής με τσιπάκι, μικροεπεξεργαστή ενδεχομένως στον εγκέφαλο για να γίνει πιο «έξυπνος» πριν εφαρμοστεί και στον άνθρωπο που θα είναι κάποια στιγμή η αναγκαία εξέλιξη για την επιβίωσή του ως «ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΧΑΝΗ» ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ «ΨΥΧΗ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ (ΜΙΚΡΟ)ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ COMPUTERS»; (COMPUTERS που ήδη χρησιμοποιούμε σε πολλούς τομείς και δραστηριότητες και στην καθημερινή μας ζωή). 
ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ «ΑΞΙΩΘΕΙΤΕ» ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΛΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ «ΠΡΑΓΜΑ» ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΙΚΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.  ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ, ΜΑΖΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, OPINION LEADERS) ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΣΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ…

Εφόσον σύμφωνα με την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ο άνθρωπος είναι ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ παραπέμπει η αποδοχή του τερατουργήματος «ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΡΟΜΠΟΤ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΣ», που το περνάμε σήμερα στα ψιλά γράμματα στην παγκόσμια ενημέρωση (ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ «ΜΜΕ»= «ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ»), και στην αποδοχή, αργά ή γρήγορα, του χαράγματος του αντιχρίστου που διαβάζουμε στην Αγία Γραφή (ακόμα και από εκείνους που δεν πιστεύουν βλέποντας την σημερινή επαλήθευσή της), Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18:  15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666", αναλυτικά: http://www.freevolition.gr/666.htm .
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ) ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, αναλυτικά:  http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)