Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Άγριες συμπλοκές στην Ομόνοια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών


Άγριες συμπλοκές στην Ομόνοια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών
Επεισόδια και άγριες συμπλοκές σώμα με σώμα σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών, με αποτέλεσμα να γίνει επέμβαση των ΜΑΤ ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο από την epoca libera:

01:04
01:15


Περί τις 13:00 συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά και ακολούθως μετέβησαν στην Ομόνοια 3.000 Πακιστανοί, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για θρησκευτικούς
λόγους. Στην Ομόνοια, έξω από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας, εν όψει του αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμυρνή.





Ακολούθησαν φραστικές αντεγκλήσεις που κατέληξαν σε άγριες συμπλοκές, μέχρι να επέμβουν τα ΜΑΤ στο σημείο και να απωθήσουν τους Πακιστανούς και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.



Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)