Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ…(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μια σύντομη ταινία με τίτλο Slaughterbots παρουσιάστηκε στη Συνέλευση Σύμβασης Όπλων για ορισμένα συμβατικά όπλα στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με την CNET, η ταινία παρήχθη από το Ινστιτούτο Future of Life, το οποίο έχει μεταξύ των μελών του, τους Stephen Hawking και Elon Musk, και παρουσιάζει ένα παραδεκτό επιχείρημα ότι θα πάρει στα σοβαρά το μέλλον των όπλων.

Το κεντρικό σημείο είναι ότι τα όπλα χωρίς επανδρωμένα αεροσκάφη, όπως κάθε άλλη τεχνολογία, μπορούν να παραβιαστούν  από όσους επιθυμούν να βλάψουν τους άλλους. Ενώ τα αεροσκάφη-drones μπορεί να φαίνονται οικονομικά προσιτά, βολικά και αποτελεσματικά εργαλεία για παραγωγικές και θετικές δραστηριότητες για τους περισσότερους, τα Slaughterbots είναι μια τρομερή προειδοποίηση ότι αυτά τα αεροσκάφη, εξοπλισμένα ρομπότ μπορούν να συντηρηθούν και να ελεγχθούν από αυτούς που φοβόμαστε περισσότερο.
Ας ρίξουμε μια ματιά στα Slaughterbots, μια παραγωγή του Stop Autonomous Weapons, προτού να διεισδύσουμε στο περιεχόμενό του και πόσο αποτελεσματικά η ταινία μεταφέρει το νόημα του.
Τι μας περιμένει , ο David Icke και πάλι σε μια πολύ σημαντική ομιλία που ανέβασε αυτές τις ημέρες προβλέπει μεγάλο κίνδυνο για την ανθρωπότητα.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)