Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι απατεώνες και ψεύτες νέοι άνδρες αιτούντες άσυλο όρθωσαν οδόφραγμα στην επαρχιακή οδό που εκτείνεται από την Sessa στο Mignano στην επαρχία της Caserta, μεταξύ Ρώμης και Νάπολης. Οι διαδηλωτές έβαλαν βαριές συσκευές, όπως σόμπες και ψυγεία, καθώς και μεγάλες μαύρες τσάντες για να εμποδίσουν οποιαδήποτε κυκλοφορία.
Τα κίνητρα πίσω από τη διαμαρτυρία έχουν να κάνουν με τις συνθήκες διαβίωσης στο κέντρο υποδοχής του Galluccio, το οποίο οι μετανάστες ισχυρίζονται ότι είναι πολύ απομονωμένο και μακριά από μεγάλες πόλεις. Οι παράνομοι αιτούντες άσυλο διαμαρτύρονται επίσης για την ποιότητα των γευμάτων τους που είναι χωρίς χαλάλ, και των υπηρεσιών. Θέλουν δηλαδή καλύτερο σέρβις.
Σύμφωνα με έναν από τους διαδηλωτές, «Το φαγητό δεν είναι καλό, είναι κρύο και βρώμικο. Το σπίτι δεν είναι καλό γιατί είναι πολύ κρύο. Είμαστε πολύ μακριά από τις κατοικημένες περιοχές και ως εκ τούτου είμαστε απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι διευθυντές του κέντρου καλωσορίσματος, το οποίο διευθύνεται από έναν συνεταιρισμό από τη Νάπολη, ισχυρίζονται ότι οι καταγγελίες δεν είναι βάσιμες και ότι τα προβλήματα θα μπορούσαν να επιλυθούν με διάλογο, χωρίς να καταφεύγουν σε διαταραχές των κατοίκων της περιοχής.
Για να επιλύσει ειρηνικά τη διαδήλωση, ο τοπικός δήμαρχος Giuseppe Galluccio, υποσχέθηκε να αναθεωρήσει τις καταγγελίες των μεταναστών και να «διερευνήσει τις συνθήκες και τη μεταχείριση των ατόμων που ζουν στο κέντρο». Μετά από περίπου δύο ώρες, οι διαδηλωτές διασκορπίστηκαν ήσυχα.
Αυτοί οι απαράδεκτοι παράνομοι αλλοδαποί έχουν διοργανώσει τέτοιου είδους διαμαρτυρίες σε όλη την Ιταλία, για να ζητήσουν τροφή χαλαάλ, καλύτερα καταλύματα και έγγραφα που θα τους επιτρέψουν να ταξιδέψουν στις καλύτερες χώρες ευημερίας της Ευρώπης.
Ήρθαν να ζήσουν στις χώρες μας αλλά αρνούνται να προσαρμοστούν στο δικό μας τρόπο ζωής. Άρα πώς μπορεί να ζήσουμε μαζί τους, σε λίγο καιρό θα απαιτήσουν να προσαρμοστούμε εμείς στα δικά τους πρότυπα.
Η Birgit Heike Kelle, Γερμανίδα δημοσιογράφος, ρωτά: «επιτρέπεται μόνο να φοβάμαι  (τους μουσουλμάνους εισβολείς),  εφόσον με έχουν ήδη επιτεθεί;»
Τί και αν υπάρχει τεράστια αστυνομική παρουσία στην Κολωνία κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να αποφευχθεί η επανάληψη των μαζικών βιασμών και των σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους μετανάστες που συνέβησαν εκεί πριν από δύο χρόνια. Οι βιαστές το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να βρουν μια άλλη πόλη όπου η αστυνομική παρουσία είναι μειωμένη. Πουθενά στη Γερμανία της Μέρκελ δεν είναι ασφαλές για τις γυναίκες πια, ξεχάστε το παρελθόν. Η Γερμανία βρίσκεται υπό κατοχή.
Η Γερμανίδα δημοσιογράφος Birgit Kelle αποκλείστηκε από το Facebook για 7 ημέρες επειδή είπε ότι η νέα κούκλα Hijabi Barbie δεν είναι ένα σημείο της διαφορετικότητας, αλλά ένα σύμβολο της καταπίεσης των γυναικών. Όποιος επισημαίνει ότι αυτή η μαντίλα είναι ένα πολιτικό σύμβολο που εκδηλώνει την κατωτερότητα και την ανισότητα των γυναικών με τους άνδρες, θεωρείται πλέον ρατσιστής.
Οι ένοπλες κατασκηνώσεις τύπου της εποχής του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, εφαρμόζονται πλέον στην πράξη ,χάρη στο ολοένα αυξανόμενο ιστορικό τρομοκρατικών επιθέσεων από  μουσουλμάνους  με φορτηγά-τζιχάντ σε αθώους πολίτες τα τελευταία χρόνια.
Εκτός από την ύπαρξη βαρέως στρατιωτικού προσωπικού με αυτόματα όπλα σε κάθε γωνιά σε πολυσύχναστους  τουριστικούς προορισμούς, τώρα έχουμε συγκεκριμένες αντιτρομοκρατικές δέστρες τυλιγμένες ως Χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω από το δέντρο. Άραγε για να αισθάνονται οι πολίτες πιο ασφαλείς;
Φώτο: Εγώ η Μέρκελ θα σας προστατεύω
Σε διάφορες ελβετικές κοινότητες, στο κέντρο του Ισλαμικού Κεντρικού Συμβουλίου εμφανίστηκαν καρτ-ποστάλ με τα οποία καλούνταν οι γυναίκες να συγκαλύψουν τον εαυτό τους.
Συνεχίζοντας έχουμε τη σφραγίδα. Στη σφραγίδα είναι μια γυναίκα που φοράει μπούρκα για να δείτε, επίσης το βουνό Matterhorn και ένας ελβετικός σταυρός, ο οποίος καλύπτεται από ένα μουσουλμανικό έμβλημα: την ημισέληνο.
Εδώ που φτάσαμε, τους προειδοποιούν με αυτόν τον τρόπο ποια θα είναι τα αφεντικά τους από εδώ και πέρα.
Αυτή είναι μια πολύ έξυπνη διαφήμιση. Επειδή υποτίθεται ότι οι Ελβετοί δεν την θεωρούν πραγματικότητα και την απορρίπτουν ως αστείο, θα εκπλαγούν όταν θα γίνει πικρή πραγματικότητα.
Τέλος, οι μουσουλμάνοι θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σύνολο από smilies και emoticons.
Αλλά ο ιμάμης Wajdi Akkari τους λέει πως είναι χαραμ να χρησιμοποιείτε αυτά τα σύμβολα.
Μουσουλμάνοι αποστάτες: η μουσουλμανική μειονότητα που πρέπει να ακουστεί αλλά ουσιαστικά αγνοείται από όλα τα μαζικά μέσα ενημέρωσης.
Ένα νεαρό κορίτσι πρώην μουσουλμάνα, αποκαλείται πλέον ισλαμοφοβική και ρατσίστρια  επειδή τόλμησε να επικρίνει το Ισλάμ.
Μια πρώην μουσουλμάνα επέλεξε να εγκαταλείψει το Ισλάμ εξαιτίας του πόσο άσχημα αντιμετωπίζει τις γυναίκες και οι μουσουλμάνοι θέλουν να την σκοτώσουν γι ‘αυτό.

Ο πρώην μουσουλμάνος κρύβει το πρόσωπό του εξαιτίας του φόβου ότι θα αποκεφαλιστεί εάν η ταυτότητά του γίνει γνωστή.
Ας χορέψουν καλύτερα με τα γαϊδουριά τους.
Ένας Σύριος άντρας σκόπιμα στόχευσε με το αυτοκίνητό του σε μια ομάδα πεζών στο Cuxhaven. Συνέπεια αυτού ήταν 6 τραυματίες, τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλα δύο ελαφρά. Ο ίδιος αργότερα συνελήφθη.
«Η Ελλάδα είναι πρόβλημα , γλώσσα , δουλειά όλα χάλια», λέει ο λαθρο.





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)