Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο Charles Gave, οικονομολόγος, διευθυντής κεφαλαίων και πολιτικός σχολιαστής, δημοσίευσε τα συμπεράσματά του αυτό το μήνα στην ιστοσελίδα του think-tank , Ινστιτούτου des Libertes. Γράφει για την «εξαφάνιση των ευρωπαϊκών πληθυσμών» καθώς οι εγγενείς πληθυσμοί συρρικνώνονται και οι μουσουλμάνοι εξακολουθούν να παρουσιάζουν ισχυρό ποσοστό γονιμότητας.
Ο κ. Gave, πρόεδρος της Gavekal Research, αναγνωρίζει ότι η απόλυτα πολιτικά ορθή του άποψη μπορεί να τον οδηγήσει σε περιφρόνηση και ενδεχομένως σε λογοκρισία. Η πολιτική αριστερά γενικά προστατεύει το Ισλάμ από την κριτική. Στις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Ομπάμα υπεράσπισε σταθερά το Ισλάμ και χλευάζει τους Χριστιανούς για την κριτική τους.
Το επίσημο ποσοστό γεννήσεων της Γαλλίας είναι 1,9 ανά γυναίκα, αλλά οι υπολογισμοί του κ. Gave έθεσαν το εθνικό ποσοστό στο 1,4. Συνολικά, το ευρωπαϊκό ποσοστό γεννήσεων είναι χαμηλό 1,6 ανά γυναίκα.
Ο κ. Gave προεκτείνει αυτούς τους αριθμούς, ένα φτωχό λευκό πληθυσμό και έναν αυξανόμενο μουσουλμανικό πληθυσμό και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Γαλλία θα έχει μουσουλμανική πλειοψηφία μέχρι το 2057.
«Και έτσι, το αργότερο μέσα σε 40 χρόνια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού θα είναι Μουσουλμάνος στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία», γράφει. «Και πάλι, αυτές δεν είναι προβλέψεις αλλά υπολογισμοί, και δεν ζητώ ούτε και νέους μετανάστες».
Ο ρυθμός μπορεί να επιταχυνθεί δεδομένης της συνεχιζόμενης μουσουλμανικής μετανάστευσης στη Γαλλία και σε άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης, είτε μέσω τακτικών νομικών διαδικασιών είτε μέσω προσφυγών που διαφεύγουν συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
«Τα τεράστια νέα των επόμενων 30 ή 40 ετών θα είναι η εξαφάνιση των ευρωπαϊκών πληθυσμών, των οποίων οι πρόγονοι έχουν δημιουργήσει τον σύγχρονο κόσμο. Και με αυτούς τους πληθυσμούς θα εξαφανιστούν τα ποικίλα και συμπληρωματικά ευρωπαϊκά έθνη που έχουν επιτύχει τεράστια επιτυχία στην παλαιά ήπειρο για τουλάχιστον πέντε αιώνες ».
Το έγγραφο, με τίτλο «The White Plague», είναι επικίνδυνο, όπως είπε ο κύριος  Gave, «για τον προσωπικό μου σεβασμό και την ευκαιρία μου να ακουστώ στην όμορφη δημοκρατία μας».
Ο χρηματοδότης αντλεί τα συμπεράσματά του από τα δημογραφικά στοιχεία. Αξιολογεί τη λευκή ή τη μητρική ηλικία της Γαλλίας σε 1,4 παιδιά ανά γυναίκα, σε σύγκριση με ένα ποσοστό μουσουλμάνων 3,4 έως 4 παιδιών. Ο πληθυσμός της Γαλλίας σήμερα είναι 67 εκατομμύρια.
Η οθωμανική αυτοκρατορία σε λίγο και πάλι στην χώρα σας για αυτό θα ευθύνονται οι κυβερνήσεις σήμερα στην Ευρώπη.
Στο επόμενο βίντεο ο ιμάμης λέει…. φέρτε πίσω την οθωμανική αυτοκρατορία.
Τους Τούρκους, ο ΑΛΛΑΧ σας έκανε μια γενναία φυλή στη φύση και σας έδωσε το Ισλάμ ως θρησκεία. Έχετε παραιτηθεί από την ισλαμική σημαία εδώ και αιώνες κάτω από τον οθωμανικό χαλιφάτο και έχετε ένα ρόλο να παίξετε ξανά για το Ισλάμ σε σχέση με την τελευταία ώρα.







ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)