Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ η αριστερή προπαγάνδα που περνά από γενιά σε γενιά


ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-το απαγορευμενο video.

(Αυτα που δεν θα σας πουν)





Βίντεο από το δημοσίευμα : hellasforce.com

Σχόλιο ιστολογίου:
δεν επικροτούμε τον φασισμό, ούτε την χούντα σε όλες τις μορφές. Θεωρούμε ότι το βίντεο που παραθέτουμε είναι απαραίτητο να το γνωρίζουμε επειδή είναι η αλήθεια μες την ψευτιά ....
Οι επίσημες έρευνες δηλώνουν για νεκρούς εκτός του χώρο του Πολυτεχνείου και που σε προηγούμενα έτη έχουμε δημοσιεύσει ονόματα - τόπο και τρόπο που θανατώθηκαν από τα όπλα της χούντας. 
Το να καπηλευθεί η αριστερά το αίμα αυτών των ανθρώπων για να επωφεληθεί πολιτικά και ιδεολογικά είναι το πιο αισχρό που θα μπορούσαν να κάνουν. Σήμερα ευρισκόμενοι στην εξουσία δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο, αυτό που μόνο τα ψέματα και η απάτη τους κρατά στην εξουσία, θανατώνοντας τον Ελληνικό λαό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)