Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Αλήθεια τι την Κυριακή ξημερώνει κι αν δεν ξημερώσει ποσο μαλακες ειμαστε;

... ενόψει εθνικής εορτής σε όλη την Ελλάδα παρουσιάστηκε πρόβλημα με το τραπεζικό δίκτυο και έτσι εκατοντάδες άνθρωποι δεν μπορούσαν να πληρώσουν με κάρτα ώστε να έχουν να φάνε μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Μη φοβάσαι δεν θα το πάω στο ότι είναι ένα τριήμερο και θα έρθει κάτι πολύ μαυριδερό την δευτέρα…. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Το πάω όπως θα δεις και στο βίντεο στην διαδικασία της ευθύνης της Τράπεζας η οποία σου έχει επιβάλλει capital control σου έχει επιβάλλει τη χρήση κάρτας σαν νόμο και ολος τυχαίως οπότε πέφτει η γιορτή η τράπεζα αδυνατεί να εξυπηρετήσει!!
Άγνωστο Πόσοι άνθρωποι σήμερα θα μείνουν χωρίς γαλατάκι! Και μη μου το πας στο στυλ μετρητών μη μου το πας ότι θα μπορούσες να πληρώσεις με μετρητά… Γιατί ξαναλέω η τράπεζα ελέγχει την ροή των χρημάτων μας … Και όχι μόνο αυτό ελέγχει πια και καταδίδει την οποιαδήποτε κίνησή μας έχει γίνει ο ρουφιάνος… Μία ιδιωτική επιχείρηση ελέγχει τη ζωή μας…. Μας καταδίδει στο κράτος… Και είναι και οι υπεύθυνοι αυτής της κρίσης…. Δηλαδή Πόσο πια μαλάκες μπορούμε να είμαστε;
Στο βίντεο ζήτησα από την εταιρεία στην οποία προέκυψε το πρόβλημα, βέβαια η εταιρεία δεν φταίει σε κάτι, όλοι μαζί φταίμε που τους εμπιστεύτηκαμε….. Ζήτησα λοιπόν ένα χαρτί ώστε να μπορούν να αποδείξουν νομικά ότι εγώ ταλαιπωρήθηκα…. Και ότι η υπηρεσία η οποία Υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει να προσφέρουν στο κράτος… Είναι ανεπαρκής…. !
Αν σου λειπει ένα ευρώ η κάρτα δεν περνάει, αν σου λείπει ένα ευρώ από το Web Banking δεν κάνεις δουλειά, αν καθυστερήσεις μία μέρα περνάς σε άλλες λίστες που σου δημιουργούν άλλα προβλήματα…. Το ATM δίνει μέχρι το ποσό που είναι το capital control ούτε χιλιοστό παραπάνω…. Δεν πρέπει και εμείς λοιπόν να διεκδικήσουμε την απόλυτα σωστή υπηρεσία;
Είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρκετές οικογένειες και γεροντάκια που δεν θα πιουν ή δεν θα φάνε το γιαουρτάκι τους για το βράδυ;
Δες το βίντεο και θα καταλάβεις Πού το πάω….. Είναι ντροπή μας που φτάσαμε μέχρι εδώ…. Είναι ντροπή μας που είμαστε τόσα εκατομμύρια και αφήνουμε να μας ελέγχουν τη ζωή δεκάδες άνθρωποι.
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)