Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Στο 5% θα μειωθεί ο φόρος των διαφημίσεων στα κανάλια

Σχόλιο ιστολογίου:
τόσο ντόρος για τα κανάλια (άδειες χρήσεως) από το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τους μειώνουν φόρους. Τόσο μεγάλη υποκρισία και ψέμα από κόμμα ούτε ο Πινόκιο να ήταν. Ο λαός πεινάει αλλά οι γνωστοί της κάθε εξουσίας τρώνε με χρυσά κουτάλια...

Στο 5% από 20% που είναι σήμερα θα μειωθεί από 1ης Απριλίου 2018 (1.4.2018) ο ειδικός φόρος επί των διαφημίσεων στα κανάλια, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού ΨΗΠΤΕ Ν. Παππά, ενόψει της επικείμενης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και

προς τον σκοπό διευκόλυνσης νέων επενδύσεων, προτείνεται η διαμόρφωση από 1.4.2018 του συντελεστή του ειδικού φόρου της παρ. 12 του άρθρου 5 του ν. 3845/2010 (Α'65) σε ποσοστό 5% για τις διαφημίσεις που προβάλλονται από τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης στα οποία θα χορηγηθεί άδεια λειτουργίας από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στο πλαίσιο της εν λόγω αδειοδοτικής διαδικασίας.

Παράλληλα, επεκτείνεται η ως άνω ρύθμιση και στα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που έχουν υπογράψει σύμβαση παραχώρησης με το ελληνικό Δημόσιο, καθώς και σε αυτά της ΕΡΤ Α.Ε.

Η τροπολογία εντάσσεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις για την αγορά παιγνίων».

Euro2Day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)