Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Το βασικό δόγμα της δημοκρατικής λεγόμενης παράταξης του ΠΑΣΟΚ: Όστις μη μεθ’ ημών, καθ’ ημών!

-Θυμάστε τι έλεγε ο Κ. Σημίτης;  Όποιος έχει στοιχεία στον εισαγγελέα!...
Ποιους εισαγγελείς όμως εννοούσε ο Αρχιερέας;
Όχι βέβαια τους λίγους με το ήθος, την τόλμη, την επαγγελματική κατάρτιση και την ευσυνειδησία του  Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, αλλά τους "άλλους" τους "κοπίδεμους".
-Το "άγνωστο" δικαστικό παρελθόν του Έντιμου Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.
Μια μικρή επιστροφή στο παρελθόν -δώδεκα χρόνια-  μας αποκαλύπτει, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ του Εισαγγελέα Πεπόνη.
Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2000 όταν το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο "Εξπρές Σαμίνα" προσκρούει σε σύμπλεγμα βραχονησίδων και βυθίζεται με 82 νεκρούς.
O Εισαγγελέας Πειραιά Γρηγόρης Πεπόνης,  "με το πόρισμα που διαβίβασε στη Βουλή, φωτογράφιζε ως υπαίτιους για παρατυπίες, σχετικά με τον έλεγχο αξιοπλοΐας του "Εξπρές Σαμίνα" τους κυρίους Παπουτσή και Σουμάκη."
Η δημόσια απάντηση-επίθεση του Χρ. Παπουτσή -μετά από σύσκεψη που είχε με τους Σημίτη και Κοσμίδη- προς τον εκπρόσωπο της δικαιοσύνης, ξεφεύγει από κάθε όριο ευπρέπειας και σεβασμού προς τον θεσμό.

[Ιδέ φωτοντοκουμέντο με το δημοσίευμα της "Καθημερινής"]


Έτσι λοιπόν εννοούσε και εννοεί η  λεγόμενη δημοκρατική παράταξη την απονομή της δικαιοσύνης.
Ότι μας συμφέρει καλώς καμωμένο, αν όχι.... τότε οι δικαστές χαρακτηρίζονται "....ως νεόκοποι ταγοί της ηθικής....που αποσκοπούν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή της χώρας".
Ένα μόνο έχω να προσθέσω ακόμη. 
Ο Ελληνικός λαός, η κοινωνία, όλοι μας,  πρέπει να στηρίξουμε τους έντιμους δικαστές που τολμούν και να κόψουμε κάθε ρυπαρό και ανίερο χέρι που "εκτείνεται"με σκοπό την φίμωσή τους.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα:

Εστάλη από τον φίλο μας Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)