Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

“Αν δεν ληφθούν τα μέτρα η Ελλάδα θα γίνει σαν την Αλβανία του Χότζα “

Κοινή γράμμη φαίνεται να χαράζουν τα ΜΜΕ (με την βοήθεια των τραπέζων, δείτε ανακοίνωση alpha bank) υπέρ των νέωων μέτρων με το παραμύθι ότι θα είναι τα τελευταία… Η προπαγάνδα είναι απίστευτη! To μπλοκ ΜΜΕ-Τράπεζες-Τοκογλύφοι εναντίον του λάου δείτε τα πρωτοσέλιδα… ενδεικτικά:
001 Στην χώρα που κανένα ΜΜΕ δεν κάνει αντιπολίτευση...
002 Στην χώρα που κανένα ΜΜΕ δεν κάνει αντιπολίτευση...
003 Στην χώρα που κανένα ΜΜΕ δεν κάνει αντιπολίτευση...
004 Στην χώρα που κανένα ΜΜΕ δεν κάνει αντιπολίτευση...
005 Στην χώρα που κανένα ΜΜΕ δεν κάνει αντιπολίτευση...
Μην ξεχνάτε όμως και τις άλλες απειλές που ακολούθησαν μετά από τα εκάστοτε τελευταία μέτρα.
Ενδεικτικά, μόνο ένα παράδειγμα:
Παπανδρέου, 21 Οκτ.2010 “Αυτά ήταν τα τελευταία μέτρα”
“…[...]… Αλλά σε όσους παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά ενόψει εκλογών (σ.σ.εννοεί τις Δημοτικές), μιλώντας δήθεν για «νέα επώδυνα μέτρα» σε βάρος των αδύναμων συμπολιτών μας μετά τις εκλογές, επαναλαμβάνω: η καλύτερη απάντηση είναι η συνέπειά μας….[...]…
…[...]…Πλέον, όμως, έχουμε ένα πρωτόγνωρο αποτέλεσμα. Οι θυσίες πιάνουν τόπο και ήδη, σε ολόκληρο τον κόσμο, αναγνωρίζεται πια καθημερινά, ότι καταφέραμε αυτό που θεωρούταν από όλους, μέχρι πριν από λίγους μήνες, ακατόρθωτο.
Με αυτό το αποτέλεσμα και με την υποστήριξη του Ελληνικού λαού, μπορούμε και μπορώ να εγγυηθώ: δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών, πέραν των όσων έχουμε δεσμευθεί…[...]…(papandreou.gr)
Πάγκαλος, 27-06-2011,   Μνημόνιο ή τανκς;
Η κρατική τρομοκρατία έχει ξεπεράσει κάθε όριο ακόμη και της πιο Μακιαβελικής μορφής. Κλείνοντας σας υπενθυμίζω και αυτά :
Παπανδρέου, 23 Απριλίου 2010   «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό.  Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά. »
και η απάντηση που έλαβε από αναγνώστη της Ναυτεμπορικής που μάλλον νόμιζε ότι ο κ Παπανδρέου δεν ήξερε τι λέει:
«Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φθάσει…  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή.»  
πηγές: thenetwar.com, newstoday.gr,  netakias.wordpress.com, wn.com κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)