Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Έδειραν μέχρι θανάτου και κρέμασαν αθώα παιδιά στο Πακιστάν (video)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ.

Απάνθρωπες είναι οι σκηνές που μετέδωσε η τηλεόραση του Πακιστάν από το βασανισμό δύο αδελφιών 15 και 17 ετών, του Μοΐζ και του Μανίμπ, επειδή δήθεν έκλεψαν.
Τα δύο μικρά αδέλφια χτυπήθηκαν άγρια με ξύλα μέχρι θανάτου από το μενόμενο πλήθος και κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν έδειξε οίκτο για τις δύο αυτές ψυχές, παρά τις απεγνωσμένες κραυγές τους για βοήθεια.
Οι τέσσερις αστυνομικοί που ήταν μπροστά στις σκηνές βίας στέκονταν άπραγοι και απλά κοιτούσαν το πλήθος να ξυλοκοπά μέχρι θανάτου τα δύο ανήλικα παιδιά. Το πλήθος είχε τέτοιο μίσος που δε σταμάτησε ούτε όταν τα παιδιά πέθαναν. Αντιθέτως έσυραν τα νεκρά σωματάκια τους στο δρόμο και τα κρέμασαν από μια ξύλινη δοκό.

Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι, τα δύο παιδιά ξυλοκοπήθηκαν άδικα.
Κατηγορήθηκαν για την κλοπή που έγινε σε ένα γήπεδο κρίκετ που σύχναζαν εκεί. Επείδη τα είδαν να κρατούν έναν αθλητικό σάκο θεωρήθηκε ότι ήταν οι δράστες της κλοπής. Αποδείχθηκε, δυστυχώς για αυτά όμως εκ των υστέρων ότι, ουδεμία σχέση είχαν με το συμβάν.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις εντός και εκτός της χώρας και ο Υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν δήλωσε ότι, «θα συνεργαστούμε για να βρούμε τους ενόχους πάση θυσία». Μάλιστα εν βρασμώ ψυχής δήλωσε ότι, «θα κρεμάσουμε τους ενόχους εκεί που κρέμασαν τα δύο αδέλφια».

Το είδαμε: http://pistos.gr

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Ένα γεγονός που μας σοκάρισε όταν το είδαμε σε βίντεο και στις ειδήσεις πριν ένα χρόνο περίπου, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι σήμερα συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Δεν θέλουμε να πούμε ότι όλοι οι Πακιστανοί αντιδρούν έτσι, αλλά δείχνει μέρος της κουλτούρας τους, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Μήπως αυτή η κουλτούρα δεν ταιριάζει με την φιλελεύθερη ιδεολογία και νοοτροπία των Ελλήνων; Μήπως η ιδέα της πολυπολιτισμικότητας που μας επιβάλλουν είναι αποτυχημένη εξ αρχής ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)