Viral έχει γίνει το πρωτοχρονιάτικο ξεφάντωμα χιλιάδων αλλοδαπών στην πλατεία Συντάγματος μέχρι το…μακρινό Πακιστάν, η τηλεόραση του οποίου έκανε ειδικά αφιερώματα.

Λίγη ώρα πριν αλλά και μετά την αλλαγή του έτους, τόσο η πλατεία Συντάγματος όσο και οι δρόμοι γύρω από αυτήν (π.χ. Ερμού) γέμισαν με αλλοδαπούς κάθε εθνικότητας που χόρευαν έξαλλα.

Μουσικές, νταούλι, πυροτεχνήματα και αλλαλαγμοί συνέθεσαν το σκηνικό κατά την έλευση του 2022.

Αυτό που θα πρέπει να παρατηρήσει μεταξύ άλλων κανείς είναι η παντελής έλλειψη αποστάσεων και μασκών (ελάχιστοι φοράνε), μέτρα για τα οποία «κορωνο-ειδικοί» και ΜΜΕ «σταυρώνουν» καθημερινά ανθρώπους που τα παραβιάζουν.

Μάλιστα εδώ και μερικές ημέρες η χρήση μάσκας έγινε ξανά υποχρεωτική ΠΑΝΤΟΥ και έχουν πέσει βαριά πρόστιμα ακόμα και σε πολίτες που κυκλοφορούσαν ΜΟΝΟΙ τους στον δρόμο.

 

Γιατί τα ίδια μέτρα δεν ίσχυσαν στον πολυπληθέστερο δρόμο της Ελλάδας όταν χιλιάδες αλλοδαπών γιόρτασε επί ώρα σε ξέφρενους ρυθμούς, αλλά ισχύουν ακόμα κι όταν πιαστεί επ’αυτοφόρω κάποιος πολίτης να μην…φορά σωστά τη μάσκα του έξω στο δρόμο;

Θα αφήσουμε τις εικόνες να «μιλήσουν» από μόνες τους:

Δείτε τώρα πως σχολίασαν στα κανάλια τον παραπάνω χαμό που έγινε στην πλατεία Συντάγματος, δίχως φυσικά να κάνουν καμία νύξη στη συμμετοχή αλλοδαπών και στην έλλειψη μέτρων.

Οι συναθροίσεις ατόμων όμως σε μαγαζιά και σπίτια τους πειράζουν!