Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Δίωξη κατά των 5 συλληφθέντων στα επεισόδια στην Κυψέλη


Δίωξη κατά των 5 συλληφθέντων στα επεισόδια στην Κυψέλη
Τέσσερις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος περιλαμβάνει η δίωξη που ασκήθηκε στους πέντε συλληφθέντες κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Η δίκη τους ορίστηκε για τις 21 Μαΐου.

Οι κατηγορίες που απήγγειλε ο Εισαγγελέας αφορούν τα αδικήματα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων και απείθειας και εξύβρισης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου μετέβησαν αστυνομικοί, κατόπιν τηλεφωνήματος περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και καταγγελία για ένοπλη ληστεία.

Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με δεκάδες συγκεντρωμένους πολίτες, ανάμεσά τους και αντιεξουσιαστές, οι οποίοι τους επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια. Στη συνέχεια έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ στο σημείο, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών για να απομακρύνουν το πλήθος και να προχωρούν σε 37 προσαγωγές από τις οποίες οι πέντε έγιναν συλλήψεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)