Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Όταν θέλει το πρόβατο να γίνει τσοπανόσκυλο…



GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

παιδιά μου, πόσο λυπάμαι και πόσο στενοχωριέμαι όταν ένα πρόβατο θέλει να κάνει το τσοπανόσκυλο, μπορεί;

Όταν θέλει το πρόβατο να γίνει τσοπανόσκυλο, οι άλλοι το βλέπουν ως λυκόπουλο, τι μπορεί να προσφέρει ένα λυκόπουλο στα πρόβατα; τότε ο ποιμένας το απομακρύνει αυτό το πρόβατο ως επικίνδυνο για τα άλλα πρόβατα, διότι δεν αποδίδει πλέον τα αγαθά , αλλά δηλητήριο στα δόντια του ανέβασε, γι’ αυτό έγινε λυκόπουλο.

Όταν μελετάς πολύ-πολύ-πολύ, νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και ξεχνάς τα πάντα, μερικοί , μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού, από την πολλή μελέτη Του Λόγου Του Θεού, παραλίγο κατάντησαν θεοί.

Παιδιά μου Ο Θεός δεν αντικαθίσταται, δεν μπορεί κανείς να τον απομακρύνει, απλώς, αυτό το ίδιο άτομο, απομακρύνεται από Αυτόν, όταν χάνεται η χάρις Του Θεού, εσύ που την έχασες με την βούληση σου και με την πραξιν την δικήν σου, προσπαθείς να θεοποιήσεις τον εαυτόν σου, όμως αυτή η θεοποίησης είναι για γέλια και για κλάματα, αλλά λέμε και λέτε ότι ‘’ ποτέ δεν είναι αργά ‘’ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ο Θεός είναι ατελείωτος και όταν εσείς είσθε μαζι του, γίνεσθε και εσείς ατέλειωτοι, γίνεσθε δηλαδή αιώνιες ψυχές, όταν όμως φύγετε μακριά από τον Πατέρα,

Παιδιά μου, φθείρεστε και χάνεστε και τελειώνετε, γίνεσθε δηλαδή, όπως ένα ρούχο που ήταν καινούργιο και πάλιωσε και το πετανε.

Ναι! Το μεν σώμα σας φθείρεται, αλλά η ψυχή σας μένει αιώνια, δίπλα στον Πατέρα και στον Χρίστο, όταν είσθε μαζί Τους.

Δοξάστε Τον Πατέρα, δοξάστε Τον Υιό, γιατί τότε θα είσθε οι ευλογημένοι του Αγίου Πνεύματος .

Φόβο και σεβασμό Κυρίου πρέπει να έχετε παιδιά μου , φόβο Θεού και μετάνοια για τις πράξεις σας και μεγάλη πίστη, γιατί πλέον Ο Χρίστος, ο Κύριος και Θεός σας, δεν θα μιλήσει με λόγια αλλά με πράξεις.

Ο χρόνος πλησιάζει, κοντεύει, οι ημέρες είναι κολοβές…….

ΜΑΤΑΝΟΙΑ-ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΜΕΤΑΝΟΙΑ, λέγοντας πάντα : ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ !


Σημείωση Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω



Υ.Γ…………..οι Ρώσοι θα προειδοποιήσουν τους τούρκους να μην κάνουν εισβολή ( σε νησιά ;;; ) στην Ελλάδα , οι τούρκοι όμως θα εισβάλουν και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει μια πυραυλική επίθεση των Ρώσων πρωτοφανή!!! θα ξεκινήσουν και άλλες αραβικές χώρες , θα ακολουθηση μεγάλη οικονομική καταστροφή παγκοσμίως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)