Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ομιλία Ν. Λυγερού στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία και η αντιδημοκρατική κυβέρνηση στην Πλατεία Συντάγματος 20/01/2019

Ομιλία Ν. Λυγερού στο Συλλαλητήριο για την   Μακεδονία. Πλατεία Συντάγματος, 20/01/2019

Κείμενα Νίκος Λυγερός
Επιμέλεια Σοφία Ντρέκου

Η αντιδημοκρατική κυβέρνηση - Ν. Λυγερός

Όταν φτάνεις στο επίπεδο να ρίχνεις δακρυγόνα για να διαλύσεις ένα δημοκρατικό συλλαλητήριο, είναι ότι τα έχεις φτύσει και μετράς τις τελευταίες σου μέρες, ποντάροντας πάνω σε οποιαδήποτε παράλογη κίνηση για να σώσεις το τομάρι σου. Όμως η Ελλάδα δεν είναι ούτε Σοβιετική Ένωση ούτε Γιουγκοσλαβική Ένωση και η σταλινική προπαγάνδα. Έτσι χάρη σε φωτογραφίες και βίντεο αποδεικνύουμε με τον πιο άμεσο τρόπο ποια είναι η αλήθεια για το μέγεθος του Συλλαλητηρίου της Αθήνας για τη Μακεδονία. 



Το Συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, 20/01/2019  Ν. Λυγερός

Δεν θ’ αφήσουμε κανένα ψέμα να περάσει από αυτήν την κυβέρνηση και ειδικά για το Προσύμφωνο των Πρεσπών, επειδή για αυτό έχει ξεπεράσει όλα τα όρια. Η εμμονή της κυβέρνησης να περάσει το απαράδεκτο λόγω καθυστερημένης

ιδεολογίας δεν μπορεί να αποτελεί μια δικαιολογία σε μια δημοκρατική χώρα όπως είναι η πατρίδα μας. Το Προσύμφωνο των Πρεσπών δεν θα είναι μόνο η αφορμή μιας τεράστιας πολιτικής ήττας για την κυβέρνηση αλλά και ο λόγος για τον οποίο θα σβήσουμε κάθε ίχνος του περάσματος από την εξουσία για να φύγει το στίγμα της από την Ελλάδα.

Βίντεο: Παρουσίαση Ν. Λυγερού από τον Δ. Φιλιππίδη. 
Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, Σύνταγμα, 20/01/2019


Ομιλία Ν. Λυγερού στο Συλλαλητήριο για την 
Μακεδονία. Πλατεία Συντάγματος, 20/01/2019


Δεν πρόκειται
να ξεχάσουμε
καμιά πράξη
της κυβέρνησης
γιατί στη συνέχεια
θα πρέπει
να τις ακυρώσουμε
για να μη μείνει
απολύτως τίποτα
από αυτήν την κόκκινη
βαρβαρότητα
που θέλει
να διαλύσει
συλλαλητήρια
ακόμα
και με δακρυγόνα
επειδή δεν ξέρει
πως αλλιώς 
να αντιμετωπίσει
τον ελληνικό λαό.

Κλικ στην εικόνα ή τον σύνδεσμο για να δείτε τα Video


Τα κομματάκια της κυβέρνησης

Επειδή τα άλλα κόμματα δεν μπορούν πια ν' ακολουθήσουν την κυβερνητική προπαγάνδα, αναγκάζεται η κυβέρνηση για να καλύψει το πρόβλημα της δεδηλωμένης, να χρησιμοποιήσει τα κομματάκια της πολιτικής, δηλαδή τους πρόθυμους βουλευτές ν' αλλάξουν τα πάντα για να περάσει το απαράδεκτο Προσύμφωνο των Πρεσπών.

Δεν υπάρχει καμία πολιτική ηθική σε αυτή τη διαδικασία, διότι το μόνο που έχει σημασία είναι να περάσει η πολιτική γραμμή του κόμματος και τίποτα άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι βουλευτές αλλά και αυτοί που ανήκουν ακόμα στο κυβερνόν κόμμα, είδαν με τα μάτια τους το αληθινό μέγεθος του Συλλαλητηρίου της Αθήνας για τη Μακεδονία κι αναρωτιούνται για ποιο λόγο να θυσιάσουν την πολιτική τους καριέρα μόνο και μόνο για αυτό το Προσύμφωνο.

Έτσι την ώρα που το κόμμα μαζεύει κομματάκια από τα άλλα κόμματα, ανησυχεί και για τα δικά του κομματάκια και γι' αυτό ασκεί ο σκληρός πυρήνας πάνω τους, μια μεγάλη πίεση για να αποχωρήσουν. Έτσι σε κάθε περίπτωση, όλοι αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση αντιπροσωπεύει μόνο και μόνο το κόμμα αλλά όχι τον Ελληνικό λαό που έχει περάσει πλέον στην αντεπίθεση λόγω Ελληνισμού. Ν. Λυγερός






Όσοι έφαγαν χημικά
έγιναν ακόμα
πιο δυνατοί
για ν’ αντιμετωπίσουν
τα παράλογα θέλω
της κυβέρνησης
διότι όλοι κατάλαβαν
ότι για να φτάσουν
σε τέτοιο επίπεδο
ενοχλήθηκαν
από την παρουσία
μιας λαοθάλασσας
που τους πνίγει
έτσι συνεχίζουμε
ακόμα πιο δυνατοί
κι αποφασισμένοι
τον αγώνα
για τη Μακεδονία
ελεύθεροι
έως τη νίκη.







Όσοι μας πρόδωσαν
δεν θα ξεχάσουμε
το όνομά τους
για να τους καταδικάσουμε
μέσω της δικαιοσύνης
της ιστορίας
με τον πιο κάθετο τρόπο 
αφού θα έχουν 
διαπράξει
ένα έγκλημα
ειρήνης
κατά του Ελληνισμού
μόνο και μόνο
λόγω ιδεολογίας
που ήρθε
από άλλη 
βαρβαρότητα 
του παρελθόντος.



nikos-lygeros-poihsh.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)