Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΚΡΑΥΓΗ διάσημης ηθοποιού: «Δεν αντέχω να βλέπω τους Έλληνες να κοιμούνται στα ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ»… (ΒΙΝΤΕΟ)


Την θλίψη της που οι Έλληνες κοιμούνται στα πεζοδρόμια εξέφρασε σε τηλεοπτική εκπομπή η γνωστή ηθοποιός, Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία μάλιστα έκανε και σύγκριση με τους λαθρομετανάστες και τη βοήθεια που δέχονται.
Η Χρυσούλα Διαβάτη δήλωσε τα εξής, εκφράζοντας το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού:
«Δεν αντέχω να βλέπω τους Έλληνες, γιατί τους Έλληνες βλέπω, να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, μέσα στη στοά. Δεν μπορώ, υποφέρω πολύ. Εγώ βλέπω τους
Έλληνες, οι ξένοι τους πιο πολλούς τους έχουμε βολέψει! Κοιτάμε να τους βολεύουμε γιατί θεωρούμε ότι δεν είναι καλό και φυσικά να τους φροντίσουμε τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορούμε να πετάμε τους Έλληνες.
Στους ξένους έχουν δώσει διαμερίσματα, αν ζητήσουν βοήθεια τούς την δίνουν και όλοι τους βοηθούν και καλά κάνουμε και βοηθάμε. Οι Έλληνες που τους πήραν τα σπίτια επειδή χρωστούσαν το δάνειο; Ξέρω πολλούς και κοιμούνται μέσα στα αυτοκίνητα».
Δείτε το βίντεο:

Πικρές αλήθειες που λίγοι τολμούν να πουν δημόσια…

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)