Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ, ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ….

GEWKWN
Πιστεύουμε στην δύναμη της Ελευθερίας , πιστεύουμε στην Ελληνική Ελευθερία η οποία είναι ύπαρξη μοναδική, μορφή Θεϊκής παρουσίας, μορφή νίκης με Θεϊκό πνεύμα , πιστεύουμε στην Ελληνική Ελευθερία η οποία μας υπαγορευει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε ως Έλληνες……..
Προσδοκούμε την μέρα που θα διαλυθούν τα γκρίζα σύννεφα, προσδοκούμε  τη μέρα αυτή με ψυχή ατσαλένια, με χαλύβδινη θέληση, με την απόφαση ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ,  ΕΛΑΧΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ  Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ……
Και με αυτή την Πιστιν και με αυτήν την προσδοκία ορκιζόμαστε πως θα διατηρήσουμε άσπιλη την Εθνική μας τιμή όσοι και αν είναι οι κίνδυνοι , οι συνέπειες, και οι θυσίες που θα απαιτηθούν.
Δίνουμε τον όρκο πως δεν θα διστάσουμε μπροστά σε θυσίες, δεν είμαστε πιστοί στο πνεύμα της θυσίας μόνο γιατί υποτιμούμε την έκταση των δοκιμασιών που μας περιμένουν, αλλά γιατί στη συνείδηση μας   η προάσπιση της Ελευθερίας της Ελλάδος βαραίνει περισσότερο από το πλήθος των δοκιμασιών.
Δεν έχουν κατανόηση οι  ηγετίσκοι ότι οι Έλληνες τολμούν τα αφάνταστα και νικούν , δίνονται δυνάμεις που κτυπούν τον εχθρό μέσα στα ίδια τους τα ‘’ καστρα ‘’
Κάποιοι εζήτησαν από τον Ελληνικό λαό αυτοσυγκράτηση και σωφροσύνη, και ο Ελληνικός λαός  έσφιξε τις γροθιές του δάγκωσε τα χείλη του  και είπε ‘’ πρέπει να δείξουμε υπομονή ‘’  όμως το μαχαίρι έφτασε μέχρι το κόκκαλο .
Ακούω την φωνή της Ελλάδος να μας καλεί να αποφασίσουμε τώρα, όχι αύριο…..
Δια ότι συμβεί την ευθύνη θα την φέρουν τα μικρά πολιτικά ανθρωπάκια , δεν απειλούμεν κανένα , απλώς προειδοποιούμε
Κάθε ταλαιπωρία εις την οποία υποβάλετε αθώους Έλληνες πολίτες, κάθε εξευτελιστικό και ταπεινωτικό μέτρο εις το οποίο επιδίδεστε , θεριεύει  μέσα μας τον αγώνα για Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)