Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ ΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


GEWKWN

Έλληνες στρέψετε το βλέμμα στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδος μας και πάρτε διδάγματα από την ιστορία της.

Όσης φορές λύγιζε η Ελλάδα, αντλούσε δύναμη από Τον Θεό και σηκωνόταν πιο μεγάλη και πιο δυνατή.

Έλληνες η ώρα η μεγάλη πλησιάζει, το λένε όλοι εκείνοι που δοκιμάζουν καθημερινά το φαρμάκι που ξερνά η λύσσα των άθεων και προδοτών ηγετών της πατρίδας μας, ας είμαστε έτοιμοι στον Γολγοθά , την Ανάσταση.

Ας είμαστε οι πρώτου που θα πούμε το ‘’ ΧΑΙΤΕΡΕ ‘’ στην Αναστημένη πατρίδα, η παράδοση, τα ήθη, και τα έθιμα, η παιδεία και η Θρησκεία, αποτελούν από αιώνες τώρα, από την χαραυγή του ανθρώπινου πολιτισμού ΤΑ ΙΕΡΩΤΕΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και όλα αυτά μαζί με την αγάπη για την Ελευθερία, ολοκληρώνουν τον σκοπό της ιστορικής πορείας.

Πιστοί στην παράδοση της Φυλής, με όπλο την Πιστιν μας, έχουμε δημιουργήσει ως Ελληνικός λαός το θαύμα του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, που θάμπωσε την οικουμένη.

Οι άθεοι ηγέτες της Ελλάδος αποφάσισαν και κτύπησαν αμείλικτα την Ορθοδοξία και την Ελληνική Παιδεία, τα οποία σεβάστηκαν και μιμήθηκαν άλλοι λαοί.

Θέλησαν, οι άθεοι προδότες να κτυπήσουν τα δυο στοιχεία που κρατούν ψηλά την εθνική μας συνείδηση, κήρυξαν τον πόλεμο ενάντια στην Εκκλησία και στην Παιδεία, όλα μπορούσε κανείς να τα περιμένει από τους σατραπίσκους, που βλέποντας καθημερινά τους εαυτούς των να λυγίζουν κάτω από την περιφρόνηση του Ελληνικού λαού, λύσσαξαν κυριολεκτικά και προσπαθούν να επινοήσουν τα πιο απίθανα αλλά και απάνθρωπα μέσα για να κτυπήσουν την θέληση των Ελλήνων.

Ας μαζέψουμε τα κουρέλια της Γαλανόλευκης που οι άθεοι προδότες ηγέτες, άρπαξαν και την κουρέλιασαν, και να την υψώσουμε ξανά ψηλά σε μια Ελεύθερη Πατρίδα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ ΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)