Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Έβαλαν ασφ-αλήτες με κουκούλες να επιτίθενται στα ΜΑΤ για να βρούν την πρόφαση να πνίξουν στα χημικά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση για την Μακεδονία..


12

«Έπνιξαν» στα χημικά την πλατεία Συντάγματος - Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκε άνδρας που δέχθηκε επίθεση αγνώστων στη Σόλωνος


Σε κόλαση από τα χημικά μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας αφού το προβοκατόρικο σχέδιο για να διαλυθεί το συλλαλητήριο εξελίχθηκε όπως ευχόταν η κυβέρνηση. 
Οι διαδηλωτές υποχρεώθηκαν να απομακρυνθούν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους και τους εαυτούς τους, ενώ πρωτοφανή γεγονότα καταγράφηκαν περίπου από τις 14:30 το μεσημέρι:

Ενας άνδρας μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος από την οδό Σόλωνος, όπου δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του έκαψαν τη μοτοσυκλέτα του. Παιδιά έχουν λιποθυμήσει, ενώ περίπου στις 4.30 το απόγευμα ξεκίνησε ο τρίτος γύρος της ρίψης των χημικών. 

Δείτε εικόνες και βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)