Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Βόλος Μήνυση κακουργηματικού χαρακτήρα κατέθεσε στην Εισαγγελία Βόλου, ο δήμαρχος Βόλου 220119

Μήνυση κακουργηματικού χαρακτήρα κατά τραπεζικών στελεχών, για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων, απάτη και υπεξαίρεση, κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή τη νέα δέσμευση λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ από τη συγκεκριμένη τράπεζα, ύψους 1,4 εκ. €. Επίσης εκ μέρους της Επιχείρησης κατατέθηκε αίτηση αναστολής προσωρινής διαταγής, διότι, σύμφωνα με τον νομικό της σύμβουλο, η κατάσχεση εκ μέρους της εταιρίας ΕΡΓΗΛ έγινε απαραδέκτως και παρανόμως και μάλιστα με το πρόσχημα μήπως χάσει τα χρήματα της, ενώ μέχρι τώρα έλεγε ότι η ΔΕΥΑΜΒ είναι μια απόλυτα επικερδής επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)