Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν οι Θεσσαλονικείς στον Παυλόπουλο που υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών


Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν οι Έλληνες πατριώτες στον Παυλόπουλο που υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών.
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για να τιμήσει την ημέρα μνήμης των Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος. Ο ΠτΔ αναμένεται να παραβρεθεί στην απογευματινή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο κι όχι στις πρωινές εκδηλώσεις μνήμης.
Η Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες επιτροπές και
κινήσεις από όλους του νομούς της Βόρειας Ελλάδας καλούν τους Μακεδόνες να βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθούν για την εθνικά καταστροφική συμφωνία που κύρωσε η Βουλή και να του ζητήσουν να μην την υπογράψει και να κάνει τα πάντα να μην επικυρωθεί.
Ήδη κυκλοφορούν διάφορα καλέσματα στο facebook όπως βλέπετε στην εικόνα..
Στο κείμενο του καλέσματος οι διοργανωτές αναφέρουν:
«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε.
Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων. Ως Πρώτος Πολίτης αυτής της χώρας, έχετε καθήκον να αποτρέψετε αυτόν τον κίνδυνο,με την κύρωση αυτής της συμφωνίας . Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί μια τέτοια εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη και την επιβίωση της χώρας, καθώς και των μελλοντικών γενεών που θα κληθούν να ζήσουν σε εποχές σκοτεινές».
Δείτε περισσότερα στην εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο: «Όχι στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών»

hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)