Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Πολεμικό Μουσείο: Η ντροπή απουσιάζει



ΙNTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA)
Claymont, Delaware 19703
U.S.A
www.professors-PhDs.com.
Mail: IHAHellas@gmail.com
Ιανουάριος 30, 2019
Δελτίο Τύπου
Μετά την απαγόρευση της εκδήλωσης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, μόλις 24 ώρες πριν από την πραγματοποίηση της στο Πολεμικό Μουσείο, οι πόρτες του βυθισμένου στο σκοτάδι Πολεμικού Μουσείου το βράδυ της Τρίτης 29 Ιανουαρίου 2019 παρέμειναν ερμητικά κλειστές.
Δυστυχώς αρκετός κόσμος που δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για την απαγόρευση της εκδήλωσης, προσήλθε στο Πολεμικό Μουσείο για να παρακολουθήσει την πρώτη εκδήλωση μετά την λεγόμενη Συμφωνία των Πρεσπών, βρίσκοντας αίθουσα και πόρτες κλειστές.
Ένα μικρό μέρος της αγανάκτησης των απογοητευμένων προσκεκλημένων αποτυπώνεται στο βίντεο που ακολουθεί


Το International Hellenic Association εκφράζει, για μια ακόμα φορά, την λύπη του για τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό τρόπο απαγόρευσης μιας ειρηνικής εκδήλωσης για την Μακεδονία μας.
Το ΔΣ του INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)