Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Εξώδικο Ραχήλ Μακρή στους 300: Εσχάτη προδοσία η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών


Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019
Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλε η πρώην βουλευτής στον πρόεδρο της Βουλής«Εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, παράδοση εθνικής, ιστορικής και πολιτισμικής ταυτότητας»
Εξώδικο στον πρόεδρο της Βουλής και στους βουλευτές απέστειλε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Μέτωπο Νίκής» Ραχήλ Μακρή για την συμφωνία των Πρεσπών. 
Η κα. Μακρή διαμαρτύρεται έντονα για την κύρωση της συμφωνίας που θα ψηφιστεί απόψε στην Βουλή των Ελλήνων και ουσιαστικά θα ονοματοδοτήσει τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες και κάνει λόγο για εσχάτη προδοσία από μέρους των Ελλήνων βουλευτών που θα ταχθούν υπέρ της.
 
Η ίδια στην επιστολή διαμαρτυρίας της κάνει λόγο για παραβιάσεις Συνταγμάτων 2 χωρών (Ελλάδας και πΓΔΜ),εκχώρηση των ελληνικών  κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Ταυτόχρονα και σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η κα. Μακρή η Ελλάδα μέσω της ανοιχτής επιστολής της, η Συμφωνίας των Πρεσπών παραδίδει εθνική, ιστορική και πολιτισμική ταυτότητα .
Η πρώην βουλευτής στον επίλογο του εξώδικου τονίζει πως η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών συντελεί επαίσχυντη και αξιοκρατική εθνικοπροδοτική πράξη.
Συγκεκριμένα το εξώδικο έχει ως εξής: 
Της Ραχήλ Μακρή του Κωνσταντίνου πρώην Βουλευτού και επικεφαλής του πολιτικού φορέα 
« ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ» .
Αξιότιμε κ.Πρόεδρε.
Ως διατελέσασα βουλευτής των Ελλήνων και ως απλή Ελληνίδα πολίτης με πλήρη συναίσθηση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών μου απευθύνομαι τούτη την κρίσιμη ώρα , κατά την οποίαν διέρχεται άμεσο κίνδυνο η ίδια η εθνική μας υπόσταση λόγω της διαφαινομένης ενδοτικής στάσης της Ελληνικής Κυβέρνησης στην επίλυση του προβλήματος της ονοματοδοσίας του κρατιδίου των Σκοπίων σε Σας, διατυπώνοντας τις ακόλουθες θέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την επικείμενη ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο: 
-Η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, εξυπηρετώντας κυριαρχικά και γεωπολιτικά συμφέροντα  μόνο ξένων κρατών, ενώ αντίστοιχα βλάπτει ουσιαστικά τα συμφέροντα της Ελληνικής Πολιτείας.
– Η συμφωνία των Πρεσπών απειλεί και μειώνει καίρια την εδαφική κυριαρχία και ασφάλεια της χώρας.
– Η συμφωνία των Πρεσπών παραδίδει εθνική, ιστορική και πολιτισμική ταυτότητα της Ελλάδος. 
– Η Συμφωνία των Πρεσπών ουσιαστικά και διαδικαστικά παραβιάζει (α)  το Σύνταγμα της Ελλάδας,(β)το Σύνταγμα των Σκοπίων και(γ)το Διεθνές Δίκαιο.
-Η συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζει την αρχή της προστασίας της κυριαρχίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, και την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας.
-Η Συμφωνία των Πρεσπών παραχωρεί κυριαρχικό δικαίωμα. 
-Η συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζει το Διεθνές δικαίο γιατί δεν τηρήθηκαν οι κανόνες σύναψης και κύρωσης της Σύμβασης, όπως ορίζουν τα Συντάγματα και των δύο Χωρών.
-Η συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζει την Κυριαρχία της Ελλάδας και την συνταγματική τάξη και των δύο μερών.
-Η Συμφωνία των Πρεσπών (σύμφωνα με το σχέδιο νόμου σελ 11 άρθρο 1 που έχει εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση στην Βουλή) κυρώνεται και έχει την ισχύ του άρθρου 28 παρ. 1 του Συντάγματος. Κατά συνέπεια η ψήφιση του σχετικού νόμου, που θα κυρώνει τη συμφωνία, προϋποθέτει να γίνει με την πλειοψηφία των 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 28 παρ. 2 του Συντάγματος. 
Κατόπιν αυτών με βάση τις παραπάνω θέσεις μου, απευθύνομαι προς Εσάς και τους πολιτικούς αντιπροσώπους του Ελληνικού Λαού, που έδωσαν τον όρκο πίστης στην πατρίδα  στην Δημοκρατία και στην τήρηση του Συντάγματος και  ΖΗΤΩ την τήρηση των προβλεπόμενων στο Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής. 
Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι συνταγματικές διατάξεις για την κύρωση της συμφωνίας θα συντελεσθεί  θεσμική εκτροπή και ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία μπορεί μεν να μην εμπίπτει στη νομοτυπική μορφή του γνωστού εγκλήματος που προβλέπει ο ποινικός κώδικας πλην όμως εμπίπτει εξ ολοκλήρου στην Εθνική και Ηθική υπόσταση της επαίσχυντης και αξιοκατάκριτης αυτής Εθνικοπροδοτικής πράξης.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)