Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ»: ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος



          Ελληνίδες και Έλληνες
Με αφορμή την αναγγελία της παραίτησης Καμμένου και της άρσης της στήριξης των ΑΝΕΛ προς την Κυβέρνηση θα πρέπει να αναφέρουμε στους Έλληνες πατριώτες τα εξής:
Στο ακριβώς προηγούμενο άρθρο,  ανέφερα,  πως οι πολιτικές αναταράξεις που μας παρουσιάζουν και με τις αναμενόμενες πολιτικές εξελίξεις όπως έγιναν σήμερα,  είναι εντελώς ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ και επί της ουσίας, ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ.
Δεν πρόκειται δηλαδή αυτή η παραίτηση του Καμμένου και η άρση της στήριξης προς την Κυβέρνηση, να επηρεάσει με κανέναν τρόπο, την ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, αντισυνταγματική και εντελώς παράνομη «συμφωνία των Πρεσπών) και την διατεταγμένη ψήφισή της.
Πρόκειται για μία ακόμα προσπάθεια εξαπάτησης, προκειμένου να
ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΘΕΙ μία ανούσια συζήτηση και μία πολιτική αντιπαράθεση, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε με την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των 39 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2015, μία εβδομάδα  πριν από το αντισυνταγματικό ψήφισμα,  με το οποίο ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος και από «ΟΧΙ» το έκαναν «ΝΑΙ».... 
Οι 39 βουλευτές τότε μπορεί να παραιτήθηκαν,  αλλά  η Κυβέρνηση ..δεν έπεσε  ....  και έφερε προς ψήφιση τον νόμο «έκτρωμα»  που ξέσκιζε το Σύνταγμα της Ελλάδος  με την αντιστροφή του Δημοψηφίσματος,  αλλά το στήριξε η «αντιπολίτευση» και οι βουλευτές της Ν.Δ , και του ΠΑΣΟΚ.
 Και έτσι έγινε το πρώτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στον κόσμο.

Οι τότε ... «διαφωνούντες»  Συριζαίοι, Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου κ.λ.π.,  έκαναν  κατόπιν  δικά τους κόμματα προσπαθώντας να τραβήξουν τους δυσαρεστημένους Συριζαίους.

Το ΙΔΙΟ σχέδιο εφαρμόζουν  και τώρα.  Ο Σιωνισμός βλέπετε τα έχει εξαντλήσει όλα τα σχέδιά του στην Ελλάδα και δεν έχει να παρουσιάσει κάτι καινούργιο.

Έτσι λοιπόν  ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ τώρα ο Καμμένος και φεύγουν οι ΑΝΕΛ από την Κυβέρνηση, αλλά και πάλι  η Κυβέρνηση της μειοψηφίας δεν θα «πέσει»  και θα φέρει προς ψήφιση την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  που θα βρεθούν και πάλι,  πολλές και διάφορες πολιτικές μαριονέτες της «αντιπολίτευσης»,  ΠΟΥ ΘΑ την ΨΗΦΙΣΟΥΝ....

Και μετά  θα προκηρύξουν  ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ όπως έγινε και το 2015 για να ... ξεχαστεί... λίγο η προδοσία.

Ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ, θα μας το παίζουν  «πατριώτες», θεωρώντας  προφανώς, πως οι μ@λ@κ@ς   οι Έλληνες, θα έχουμε «ξεχάσει» το καταστροφικό έργο του στην Εθνική Άμυνα της χώρας, τις εκατοντάδες «ΚΟΛΟΤΟΎΜΠΕΣ» που έκαναν τρία χρόνια και πόσες φορές ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ψηφίζαντας και φωνάζοντας....  «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

Την πρώτη φανερή καταπάτηση του Συντάγματος που έκανε σύσσωμη η Βουλή με την αλλαγή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ», μπορεί να την πέτυχε προς στιγμήν,  διότι μας έπιασε «αδιάβαστους» και περάσαμε το «ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ», βιώνοντας το πρώτο στον κόσμο πολιτικό πραξικόπημα.

Αυτήν την φορά όμως ρε Σιωνιστές και προδότες,  δεν είμαστε «αδιάβαστοι».  Και τώρα  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  Ο Ελληνικός λαός  είναι ενωμένος απέναντι στους προδότες και το κυριότερο ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως δέχεται επίθεση η πατρίδα.
 Και δεν την δέχεται από εξωτερικό εχθρό, αλλά μέσα  από την Ελληνική ΒΟΥΛΗ.

Με αντισυνταγματικό τρόπο και πάλι, αφού παραβιάζονται 4 άρθρα του Συντάγματος με κυριότερο το άρθρο 28 παρ.2 που ,  που αναφέρει πως:  Για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα κράτη ή όργανα διεθνών οργανισμών  απαιτείται  πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.   Απαιτεί δηλαδή το Σύνταγμα 180 ψήφους και όχι απλή πλειοψηφία  με 151.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Αυτήν την φορά ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τους προδότες και ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος και έχει γίνει ένα  ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
Ή θα ανακαλέσετε ΠΡΟΔΌΤΕΣ όλα σας τα αντισυνταγματικά  σχέδια της εθνικής προδοσίας, ή θα βαρέσετε «γροθιά στο μαχαίρι».
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ..


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αθρογράφος
Giannis_lampropoulos@yahoo.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)