Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Οι επαγγελματίες απατεώνες του (πρώην) ΠΑΣΟΚ και οι άξιοι συνεχιστές τους στην «Αριστερά».

Ενώ το ΠΑΚ (ο πρόδρομος του ΠΑΣΟΚ) ήδη από την δεκαετία του ΄70 είχε θέσει το κυρίαρχο ελληνικό ζήτημα: Συνέχιση της Εξάρτησης από τα καπιταλιστικά μητροπολιτικά κέντρα ή σπάσιμο των δεσμών εξάρτησης και το ξεκίνημα δημιουργίας μιας Αυτοδύναμης ανάπτυξης και οικονομίας, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μόλις ήρθε στην εξουσία το 1981 ακολούθησε τον πρώτο απόλυτα καταστροφικό δρόμο με την ένταξη στην ΕΟΚ κοροϊδεύοντας τον λαό αφού ποτέ δεν τον ρώτησε. 
Ενώ κατά καιρούς βγαίνανε κάποιοι σαν τον Τσοβόλα και τον Χαραλαμπίδη και «διαμαρτύρονταν» για την κατάσταση, ζητώντας «εθνική ανεξαρτησία» χωρίς ποτέ να αποκαλύψουν στον ελληνικό λαό τον πλήρη ρόλο της ΕΕ και της διεθνοποιημένης οικονομίας της αγοράς και χωρίς ποτέ να θέσουν ούτε κατά διάνοια θέμα εξόδου από την ΕΕ. 
Οι δε «αριστεροί» του Συνασπισμού και λοιπών «προοδευτικών» δυνάμεων, έτρεχαν από τα στόματά τους σάλια για την καπιταλιστική, αλλά «δημοκρατική» γι αυτούς ΕΕ, μέχρι που σήμερα ο Σύριζα επιτελεί τον αθλιότερο ιστορικό ρόλο, αυτόν της εδραίωσης της Ευρωκατοχής στη χώρα μας. 
Έτσι και σήμερα οι πρώην συνοδοιπόροι του Σύριζα, αυτοί της ΛΑΕ, οι οποίοι δεν αμφισβήτησαν ποτέ την ΕΕ, κάνουν «αντιπολίτευση» όπως τότε αυτοί του ΠΑΣΟΚ και μιλούν το πολύ για «εθνικό νόμισμα» ως δήθεν λύση σε μια αποικιοποιημένη χώρα. 
Την ίδια στιγμή όλοι αυτοί αποκρύπτουν συστηματικά την πλήρη ανάλυση του Τάκη Φωτόπουλου για τα αίτια της εξαρτημένης ανάπτυξης της Ελλάδας, μέχρι την σημερινή καταστροφή μας, όπου από την δεκαετία του ΄80 με το βιβλίο του «εξαρτημένη ανάπτυξη» είχε προβλέψει την πορεία της ελλ. οικονομίας και με το βιβλίο «η Ελλάδα ως Προτεκτοράτο της Υπερεθνικής Ελίτ» το 2010 έδειξε την άμεση κατάληξη της Ελλάδας σε απόλυτο προτεκτοράτο της ΕΕ και της Υ/Ε και πρότεινε την άμεση έξοδο από την ΕΕ (και τους θεσμούς της παγκοσμιοποίησης) ως την απολύτως αναγκαία προϋπόθεση για να ορθοποδήσει η Πατρίδα μας. 

Αιδώς επαγγελματίες «αριστεροί» της απάτης!!


Σέργιος Μαμέας, εκπαιδευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)