Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Από πότε οι αναρχικοί έγιναν φιλοκυβερνητικοί προδότες;

Anarchy-symbol.svgΈχασαν οι αναρχικοί τον δρόμο τους; ή μήπως είναι όργανα του ΣΥΡΙΖΑ;
Με αυτή τη κυβέρνηση βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι αντιεξουσιαστές στο πλευρό του Τσίπρα, υποστηρίζοντας την προδοτική, ανθελληνική συμφωνία των Πρεσπών.

Υπενθυμίζουμε σε αυτούς που λένε ότι πολεμούν τον φασισμό, στην πραγματικότητα έπρεπε να είναι μαζί με το λαό και όχι με την φασιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι: αναρχία σημαίνει «χωρίς εξουσία» και το κοινό χαρακτηριστικό όλων των αναρχικών κινημάτων είναι το αίτημά τους για κατάργηση του κράτους, το οποίο βλέπουν ως βασικό καταπιεστικό παράγοντα περιορισμού της ελευθερίας του ατόμου ή / και της κοινωνίας.


el.wikipedia.org

Κατάργηση κράτους, δεν σημαίνει κατάργηση της ιστορίας μας, δεν σημαίνει κατάργηση της γλώσσας μας, δεν σημαίνει κατάργηση της ελευθερίας μας, δεν σημαίνει κατάργηση της διαμαρτυρίας μας. 
Αντίθετα με αυτά σημαίνει κατάργηση κάθε καταπίεσης, υπερασπίζοντας την ελευθεριά του ατόμου, την αλληλεγγύη, αντιτίθενται κατά της παγκοσμιοποίησης και σε ότι μας εκβιάζει και βιάζει....  


«Εμφύλιος» στην Αθήνα! «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ….



«Εμφύλιος πόλεμος» φαίνεται πως θα ξεσπάσει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, καθώς έγινε γνωστό ότι αντιεξουσιαστές και ομάδες
αριστεριστών καλούν σε αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια την ώρα της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία μας στο Σύνταγμα.
«Καμμία συμμετοχή, Καμμία ανοχή στα εθνικιστικά συλλαλητήρια» αναφέρουν στο αφισάκι που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Athens indymedia και άλλες ιστοσελίδες αντιεξουσιαστικού περιεχομένου.
Οι αντιεξουσιαστές δίνουν «ραντεβού» στις 13:00, στα Προπύλαια, ενώ το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στο Σύνταγμα, έχει προγραμματιστεί για τις 14:00.
Η είδηση της διεξαγωγής της αντισυγκέντρωσης έχει σημάνει συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία.

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)