Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ο «ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ» ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η «ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΠΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΓράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες, αγαπητοί συμπατριώτες και αγαπητοί μου φίλοι, να έχετε μία ευλογημένη και θεάρεστη χρονιά, με σωματική υγεία και πνευματική διαύγεια.
Έκανα μία αλλαγή στο άρθρο που θα δημοσίευα με την νέα χρονιά, εν όψη των «ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων» λόγω ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ.
Να σας ενημερώσω λοπόν, πως πρόκειται για τελείως ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ και ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ «αναταραχές» του πολιτικού συστήματος, με σκοπό να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό και να τον κάνει να νομίζει, ότι... μπορεί ... «κάτι ν’ αλλάξει» και να «πέσει η Κυβέρνηση», ή στην καλύτερη περίπτωση να μην προχωρήσει η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Όλο αυτό που βλέπετε να συμβαίνει, είναι ένα θέατρο, που ήρθε να το συντονίσει η ίδια η ΜΕΡΚΕΛ.
Οι μόνοι που μπορεί να ξεγελαστούν, είναι όσοι έχουν ξεχάσει πως το πολιτικό μας σύστημα αποτελείται από ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ του Σιωνισμού,

πως πρόκειται για το πιο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ευρώπης που είναι βουτηγμένο μέσα στη χαβούζα των σκανδάλων
και πως τα ίδια έκαναν, όταν διέπραξαν το πολιτικό πραξικόπημα, τότε που παρά τις «αντιδράσεις» των 39 Συριζαίων, τελικά «τα βρήκαν» με τους ... υπόλοιπους και ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και την λαϊκή εντολή του «ΟΧΙ».
Αυτοί είναι,
και όσοι έχουν ξεχάσει ποιο πολιτικό σύστημα παρακολουθούν, έ αυτοί μπορεί να ξεγελαστούν και να νομίσουν ότι κάτι μπορεί ν’ αλλάξει.
Και αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ θέλει να περάσει στον λαό, αυτό το θέατρο. Να νομίζετε ότι ... «κάτι μπορεί ν’ αλλάξει».
Τίποτα όμως δεν θ’ αλλάξει, γιατί Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι η ΑΡΧΗ για τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, όπως την σχεδιάζουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ οι αντίχριστες δυνάμεις του Σιωνισμού και τώρα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.
Να υπενθυμίσω στους μεγαλύτερους, πως η ΔΙΑΛΥΣΗ του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΟΞΟΥ που το αποτελούσαν η πρώην ΕΣΣΔ, η Γιουγκοσλαβία και η ΕΛΛΑΔΑ, ήταν το βασικό σχέδιο των Σιωνιστών, πριν την ανάδειξη του αντίχριστου «μεσσία» τους.
Την ΕΣΣΔ την διαμέλισαν, με την ίδια την πολιτική της Ηγεσία. Την Γιουγκοσλαβία την διαμέλισαν, με τις αφορμές που έδωσε στην διεθνή κοινότητα η πολιτική της Ηγεσία.
Και το σχέδιο τελειώνει με τον διαμελισμό της ΕΛΛΑΔΟΣ, που ξεκινάει με την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και όπως βλέπετε τον επιχειρεί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ.
Ο λόγος λοιπόν που κάνουν την εικονική «αναταραχή» του πολιτικού συστήματος είναι ακριβώς για να νομίσει ο λαός, ότι δεν θα προχωρήσει η προδοσία.
Αυτό όμως που έχουν σκοπό να κάνουν είναι το ίδιο που έκαναν με την ανατροπή του Δημοψηφίσματος. Δηλαδή να φέρουν τον Ελληνικό λαό απέναντι σε ένα νέο "ΣΟΚ" και απέναντι σε ένα νέο ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ....
Όταν πήγαιναν να ψηφίσουν την «Δημοκρατική» ανατροπή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, πάλι «δεν συμφωνούσαν» τότε καμία σαρανταριά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας την Κυβέρνηση χωρίς πλειοψηφία.
Ο λαός όμως βρέθηκε απέναντι σε ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, αφού όλα τα πολιτικά κόμματα εντός και εκτός Βουλής , ήταν «ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ».
Και τώρα ΤΟ ΙΔΙΟ θέλουν να κάνουν.
Να φέρουν τον λαό, απέναντι, σε ΠΑΛΙ μία αντισυνταγματική ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αφού κατά το Σύνταγμα
και αν πούμε ότι συμφωνούσε ο λαός,
τέτοια «διακρατική συμφωνία» δεν θέλει 151, αλλά 180 ψήφους.
Δεν τους ενδιαφέρει όμως η νομιμότητα, αφού ούτε η αντιστροφή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» ήταν νόμιμη.
Τις συνέπειες όμως τις κατάλαβε η ελληνική κοινωνία. Έτσι θέλουν να επιβάλλουν και την προδοσία της Μακεδονίας.
Ο ελληνικός λαός, που θα ελπίζει ότι δεν θα περάσει η προδοσία, θα ΥΠΟΣΤΕΊ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ «ΣΟΚ», οι διάφοροι γιαλαντζί «αντιδρούντες» θα λένε ... τα δικά τους,
αλλά η ΠΡΟΔΟΣΙΑ θα έχει τελεστεί και θα έχει γίνει η αρχή του «ειρηνικού» ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ της Ελλάδος,
αφού μετά έχει σειρά να δοθεί η Ήπειρος στην «μεγάλη Αλβανία» και η Θράκη να γίνει «τύπου Κόσσοβο».
Τον ελληνικό λαό όπως καταλαβαίνετε τον έχουν «γραμμένο». Και επειδή είδαν, πως την πρώτη φορά το πέτυχαν, με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του «ΟΧΙ» και ο λαός «ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ», έτσι και τώρα πιστεύουν ότι θα γίνει το ίδιο.
Έχω γράψει και άλλες φορές, πως όλα στην χώρα έγιναν και γίνονται μεθοδευμένα, σε μία προσπάθεια να κατακτήσουν την Ελλάδα, για πρώτη φορά ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.
Και μας τα έλεγε από το 2012 ο διδάκτωρ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, που ο πατέρας του ήταν Γερουσιαστής των ΗΠΑ, έτσι για να μας κάνουν την απαραίτητη «κουβεντοποίηση» για τα σχέδιά τους, ώστε να .. «δουλεύουν» αυτά μέσα στο μυαλό μας , έτσι ώστε να .... τα δεχθούμε... όταν θα γίνουν.. και να λέει αυτός μετά:.... «είδατε που σας τα έλεγα»;;;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Ακούστε τον στο 3.30 που λέει πως .. «δεν ρωτάμε τον λαό στο τι θα κάνουμε»..., ακούστε στο 3.95 που λέει: «να δείτε τι θα κάνει το ΣΥΡΙΖΑ όταν θα κυβερνήσει» ...Και επειδή το λέει αυτό το 2012, όταν το ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα στο 4%, τον ρωτάει με έκπληξη ο δημοσιογράφος : «μα καλά βλέπετε το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση; Και απαντάει: «Βέβαια. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕ... (ΔΙΑΣΜΕΝΟ),»... και ακούστε τον στο 6.00 που λέει για το ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ που προωθεί τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με την «ανεξάρτητη ΚΡΗΤΗ» την «Σκοπιανή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», την «μεγάλη Αλβανία» κ.λπ.


https://www.youtube.com/watch?v=xDoqBBpOYAU
Βλέπετε λοιπόν πως όλα αυτά που κάνουν σήμερα οι διεφθαρμένες πολιτικές μαριονέτες, ακόμα και το ποιος θα κυβερνήσει, είναι όλα σχεδιασμένα πολλά χρόνια πριν και μας τα έλεγαν για να γίνεται η ...απαραίτητη κουβεντοποίηση και η εγκεφαλική προπαγάνδα. Με σκοπό φυσικά να φθάσουμε στο σήμερα και να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ οι πολιτικές μαριονέτες την Ελλάδα, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ και χωρίς δυνατότητα αντίδρασης από μέρους των Ελλήνων.
Η ΜΕΡΚΕΛ ήρθε και το έθεσε ξεκάθαρα στις μαριονέτες: «Παραδώστε γρήγορα την Μακεδονία και ψηφίσετε το χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις, για να μην προλάβουν να καταλάβουν οι Έλληνες τι έγινε.
Να ξαναζήσουν το «ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ»
και μετά, αφού δεν θα μπορούν να αντιδράσουν, θα το δεχθούν ως ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ, όπως δέχθηκαν και την αντιστροφή του «ΟΧΙ» σε.... «ΝΑΙ».
Αύριο θα το ψηφίσουν στα Σκόπια, την Κυριακή να το ψηφίσετε εσείς....!!!!!
Ακούσατε;; Την Κυριακή θέλει Η Μέρκελ...
Το ίδιο σχέδιο δουλεύει με τον ίδιο τρόπο και στα Σκόπια. Στα Σκόπια το Δημοψήφισμα ήταν άκυρο λόγω της χαμηλής προσέλευσης, αλλά όλοι το .... ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ..!!! «Μαγείρεψαν» και «λάδωσαν» και εκεί τους βουλευτές στην ψηφοφορία για να περάσουν τις Συνταγματικές αλλαγές και τώρα απέχουν από την ψηφοφορία της Παρασκευής οι αντιδρούντες,
για να «παίξει μπάλα» μόνος του ο Ζάεφ.
Σε μία ΑΔΕΙΑ ΒΟΥΛΗ που απέχουν τα 2/3 θα αποφασίσει το 1/3 και θα βγάλει ..... πλειοψηφική απόφαση....!!!!!!
Το σχέδιο λοιπόν είναι να ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Γι’ αυτό «δουλεύουν» όλοι τους.
Θα τους αφήσουμε;;;
Ελληνίδες και Έλληνες αγαπητοί συμπατριώτες και αγαπητοί μου φίλοι.
Όπως θα καταλάβατε, η πατρίδα μας η Ελλάδα περνάει μέσα από τον πιο δύσκολο και πιο επικίνδυνο δρόμο της ιστορίας της και για πρώτη φορά κινδυνεύει να μικρύνει και να τεμαχιστεί, χωρίς ο Ελληνικός λαός να μπορεί να αντιδράσει.
Ο δρόμος της αντίστασης που έχουν αφήσει για τους Έλληνες, αφού δεν λογαριάζουν το αρνητικό μήνυμα που τους έστειλε ο λαός με τα μεγαλειώδη ειρηνικά συλλαλητήρια, τώρα είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.
Και είναι ο αρχαίος και δοκιμασμένος δρόμος της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
Αφού δηλαδή δείχνουν φανερά, πως ενεργούν με «αποφασίζω και διατάζω» ενάντια στην λαϊκή επιθυμία και στο λαϊκό αίσθημα,
και ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που έχει ως ΘΕΜΕΛΙΟ την λαϊκή κυριαρχία,
τότε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ των Ελλήνων κατά το άρθρο 120 του Συντάγματος να αντισταθούν με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟΝ και να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ το Σύνταγμα.
Και επειδή τα τσιράκια των προδοτών που δεν θέλουν επαναστάσεις, θα μας πουν: «Το Σύνταγμα το καταπατούν εδώ και χρόνια και το ξέσκισαν με την αλλαγή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ». Τώρα σε πείραξε;;;;;»
Ναι προδότες μου. ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.
Γιατί το να καταπατάς το Σύνταγμα, για να κλέβεις χρήμα και πλούτη από τους Έλληνες και να τα δίνεις στους νταβατζήδες σου, λίγο με πειράζει.
Γιατί τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα ξενοδοχεία και όλα τα πλούτη αντικαθιστούνται και ξαναέρχονται και η Ελλάδα είναι γεμάτη πλούτη, που όσα και να πάρεις, ατέλειωτα θα παραμείνουν.
Όταν όμως πας να κλέψεις ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ για να την δώσεις στους νταβατζήδες σου, τότε ρε προδότες ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩ και θα σας ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ,
γιατί η ΠΑΤΡΙΔΑ, αν σε αφήσω να μου την κλέψεις, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
Ελληνίδες και Έλληνες αγαπητοί συμπατριώτες και αγαπητοί μου φίλοι.
Η λέξη «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» είναι λέξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ και μόνο οι ΈΛΛΗΝΕΣ καταλαβαίνουμε τι σημαίνει.
Και αυτή η λέξη δεν ξέρουν οι προδότες τι σημαίνει, γι’ αυτό και την αποκαλούν ... «φασισμό»..
Και πάνω στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων, αναφέρει το Σύνταγμα ότι επαφίεται η τήρηση του Συντάγματος. Τι θα μας πουν τώρα;;; Και το Σύνταγμα ... «Φασιστικό» είναι;;;
Για να έχουμε σήμερα εμείς μία ελεύθερη πατρίδα και να χαιρόμαστε τις ομορφιές της, έχουν δώσει μεγάλους αγώνες οι προγονοί μας και πιο πρόσφατα οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας.
Ο Παύλος Μελάς, οι Μακεδονομάχοι και οι χιλιάδες πεσόντες ήρωες της μάχης του Κιλκίς, έδωσαν την ζωή τους για να μας αφήσουν μία ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, από αυτήν που είχαν παραλάβει από τους δικούς τους γονείς.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, να παραδώσουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενεές Ελλήνων, ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ από αυτήν που παραλάβαμε εμείς. Δεν θα αφήσουμε ελληνόφωνους ΠΡΟΔΟΤΕΣ να μικρύνουν και να διαμελίσουν την ΕΛΛΑΔΑ, όπως λένε τα «σχέδια επί χάρτου» των Σιωνιστών.
Καλώ όλους τους Έλληνες πατριώτες , να δώσουμε όλοι το παρόν στο μεγάλο συλλαλητήριο έξω από την Βουλή, την ημέρα που θα επιχειρήσουν οι προδότες να κλέψουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και να την παραδώσουν στους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ. Και όπως έμαθα, θα το επιχειρήσουν ταχύτατα, για να μην προλάβουν να οργανωθούν αντιδράσεις.
Αφού δεν υπολογίζουν τον λαό και ενεργούν δικτακτορικά και «αποφασίζουν και διατάζουν» να παραδώσουν την Ελληνική Μακεδονία,
ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ από το Ελληνικό Σύνταγμα και έχουμε ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ με οποιοδήποτε μέσον θεωρεί ο καθένας ότι θα τον βοηθήσει.
Εδώ είναι προσωπική η επιλογή του μέσου, τελεία και παύλα.
Στην ομιλία που έκανε ο Τσίπρας στα κομματόσκυλα του στο Αλεξάνδρειο, βρέθηκε μέσα και ένας Έλληνας πατριώτης που τραγούδησε το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» και τον έπιασαν, τον χλεύασαν και διά της βίας τον πέταξαν έξω.
Ποια είναι αυτά ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ του 4%, που χλευάζουν τους Έλληνες πατριώτες και θέλουν έτσι δικτακτορικά να παραχωρήσουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;
Τι είναι ρε καθίκια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των πατέρων μας και των παιδιών μας για να την διαπραγματεύεστε;;; Σπίτι σας;;;
Αφού επιλέξατε λοιπόν να τραβήξετε τόσο πολύ το σχοινί,
«μεθαύριο» που θα μαζευτείτε στην Βουλή όλα τα καθίκια και οι προδότες, για να «ψηφίσετε» την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, εκείνη την ημέρα το σχοινί θα σπάσει.
Μετά θα δούμε, ποιος πατούσε σε στέρεο έδαφος ΕΛΛΑΔΑΣ και δεν έπεσε στον γκρεμό.
Εσείς τα ανθελληνικά καθίκια και οι προδότες, ή εμείς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;;
Ελάτε όλοι οι Έλληνες πατριώτες και με ότι μέσον νομίζει ο καθένας, να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ την Μακεδονία και το Σύνταγμα, από τους προδότες που «αποφασίζουν και διατάζουν» χωρίς τον λαό.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας

facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)