Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση από το ΔΝΤ βάζει «φωτιά» στις παγκόσμιες εξελίξεις – Όσα φέρνει η ώρα…

Ετοιμάζουν την παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα βγει «μπροστά» για να δώσει στην οικονομία, αντικαθιστώντας τους πολιτικούς;

Αν όλα οδηγήσουν σε παγκόσμιο «κραχ», τότε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι, βάσει ιστορικής εμπειρίας, αναπόφευκτος!


Γιατί άραγε παραιτήθηκε ο Διοικητής της Παγκόσμιας Τράπεζας;;;
Και ποιά η σχέση με το ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ;;;
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΡΠΕΤΑ;;;

Καλλιόπη Σουφλή


«Οι πολιτικοί ηγέτες των μεγαλύτερων χωρών του πλανήτη είναι επικίνδυνα
ανέτοιμοι εμπρός στις συνέπειες μίας σοβαρής επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας».


Αυτό αναφέρει ο David Lipton, πρώτος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, στο περιθώριο της ετήσιας συνάντησης της Αμερικανικής Οικονομικής Ένωσης στην Ατλάντα, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Τι σημαίνει αυτό άραγε; Επειδή οι πολιτικοί ηγέτες δεν είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν όσα ετοιμάζονται στην παγκόσμια οικονομία και ενδεχόμενα οδηγήσουν σε κραχ, θα πρέπει να αντικατασταθούν, προκειμένου να… «αντιμετωπισθεί» η κατάσταση;

Από ποιόν;

«Οι κυβερνήσεις θα δυσκολευτούν να χρησιμοποιήσουν δημοσιονομικά ή νομισματικά μέτρα, προκειμένου αντισταθμίσουν τις συνέπειες της επόμενης ύφεσης», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:
«Η επόμενη ύφεση διαφαίνεται στον ορίζοντα. Δεν είμαστε όσο προετοιμασμένοι θα έπρεπε να είμαστε για να την αντιμετωπίσουμε».

Άραγε ετοιμάζουν την παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα βγει «μπροστά» για να δώσει στην οικονομία, αντικαθιστώντας τους πολιτικούς;

Ωστόσο, αν όλα οδηγήσουν σε παγκόσμιο «κραχ», τότε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι, βάσει ιστορικής εμπειρίας, αναπόφευκτος!


Όσα φέρνει η ώρα…

el.gr

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)