Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΝΤΕΚΑΤΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τα γεγονότα της 11της Σεπτεμβρίου με την πολύνεκρη επίθεση- υποτίθεται στους Διδύμους Πύργους της Νέας Υόρκης- είναι γεγονός για όσους εξετάζουν και ερευνούν τα πράγματα ότι είχε προαναγγελθεί με πολλούς τρόπους εδώ και πολλά χρόνια.
Κινηματογραφικές ταινίες, κινούμενα σχέδια , Ιλλουμινάτι Κάρτες, ακόμα και δημοσιογραφικά άρθρα που με πλάγιο τρόπο ετοίμαζαν την ατμόσφαιρα για κάτι συνταρακτικό που θα άλλαζε την ροή της παγκόσμιας ιστορίας. Ακόμα και η εκλογή του προέδρου Μπους Τζούνιορ στην ηγεσία των ΗΠΑ ήταν σχεδιασμένη επιλογή για να προετοιμαστεί το έδαφος που θα αιφνιδίαζε υποτίθεται τον πρόεδρο με την τρομοκρατική- fake επίθεση. Δυστυχώς την  πλήρωσαν αμέτρητα θύματα Αμερικανοί πολίτες.
9/11 Predicted on The Lone Gunmen
9 11 warnings before it happened & illuminati Symbolism In Movies
9/11 in Cartoons
World Trade Center Attack 9/11 Confirmation in 1996-The Long Kiss Goodnight
Ένα χαρακτηριστικό γεγονός στη επίθεση των Διδύμων Πύργων ανάμεσα σε πολλά άλλα, είναι ότι λίγες ώρες μετά την επίθεση και όχι πολύ μακριά γινόταν μια ισραηλιτική συγκέντρωση με τηλεοπτική κάλυψη όπου μόλις μαθεύτηκε η είδηση, οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν με γέλωτες σαν να ήταν ένα χαρμόσυνο γεγονός.
Five Dancing Israelis Arrested On 9/11
MOSSAD AGENTS LAUGHING AND CHEERING AT 911 ATTACK
9/11 – proof that mossad agents were in the twin towers 5 months before sept. 11, 2001
Αυτή τη φορά η διεθνής συνωμοσία σχεδιάζει ένα πολύ πιο ισχυρό χτύπημα που θα ταρακουνήσει την διεθνή κοινή γνώμη σαν εφαλτήριο για νέες παγκόσμιες εξελίξεις προς το συμφέρον της Νέας Τάξης..
Το σχέδιο όπως αποκαλύπτουν τα παρακάτω βίντεο είναι να κατεβάσουν τους διακόπτες και να αφήσουν ξεκρέμαστους εκατομμύρια ανθρώπους με την παράλληλη πρόκληση πολλών θανατηφόρων «ατυχημάτων».
Έτσι θα προκαλέσουν ένα απερίγραπτο χάος που θα δώσει την αφορμή για την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας.
911 Happenings: What is going on???
THIS IS THE MOST IMPORTANT VIDEO YOU WILL EVER SEE!! A WARNING TO MILLIONS AMERICANS!
Σε όλα αυτά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο πρόεδρος Τραμπ ουσιαστικά δεν ασκεί εξουσία όπως και πολλοί άλλοι ηγέτες, καθώς είναι στην πραγματικότητα μαριονέτες του συστήματος της Νέας Τάξης, με μια μικρή διαφορά ότι λόγω του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα που έχει κάπου ξεφεύγει και προκαλεί προβλήματα.
Anonymous. Warning! US Power Grid Failure ‘Event’. A Message from, «The Collective» [CC]
Ένα σημαντικό όργανο σε όλο αυτό το σατανικό σχεδιασμό, που πλασάρει η Νέα Τάξη είναι το 5G το οποίο έχει απεριόριστες δυνατότητες αλλά και άκρως βλαβερές ιδιότητες ακόμα και θανατηφόρες σε όσους θα το χρησιμοποιήσουν.
Το 5G είναι πολλά περισσότερα από την απλή ανταλλαγή πολλών GBs από τη μια συσκευή στην άλλη.
https://s.nbst.gr/files/1/2017/02/ffinneggaaddiktooo000.jpg
Οι ειδικοί μιλούν για πραγματική επανάσταση, μιας και το νέο δίκτυο δεν είναι μια ενοποιημένη τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας. Το πρότυπο που προκρίνεται -και δεν θα οριστικοποιηθεί πριν από το 2020- περιλαμβάνει ένα κράμα διαφορετικών συχνοτήτων, τεχνολογιών και προσεγγίσεων, πολλές από τις οποίες απαιτούν δραστικές αλλαγές στον εξοπλισμό και τα δίκτυα.
Το 5G, μας λένε, θα είναι απίστευτα γρήγορο, πολύ σταθερό και ιδιαιτέρως πολύπλευρο. Ακόμα και ταχύτητες 10 Gbps θα είναι τρελό όνειρο, αντικαθιστώντας ακόμα και τα οικιακά δίκτυα Wi-Fi σε πολλές περιπτώσεις και παρέχοντας μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη κάλυψη.
Έχουμε λάβει αξιόπιστες πληροφορίες που μας οδηγούν να πιστέψουμε με πολύ υψηλό βαθμό βεβαιότητας ότι οι ΗΠΑ θα υποστούν «επίθεση» που θα οδηγήσει σε Παγκόσμια Παρέλαση. Το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δήλωσε μόλις ότι οι Αμερικανοί πρέπει να προγραμματίσουν ΑΜΕΣΩΣ για διάστημα έως και 6 μηνών χωρίς ηλεκτρική ενέργεια.
Η «επίθεση» θα κατηγορηθεί είτε για την Κίνα είτε για τη Ρωσία, αλλά θα έχει υποκινηθεί από τις ΗΠΑ. Για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, «οι ενδείξεις» έχουν «πέσει» από τους Ελίττες και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας τους. Όπως σας είπαμε πριν, θα πρέπει να μας ενημερώσουν εκ των προτέρων, καθώς έχουν κάνει με προηγούμενα «γεγονότα». ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ποιος, αυτή τη στιγμή, και ο «γιατί» είναι δευτερεύων σε ό, τι πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε για αυτό. Εμείς, η Ανώνυμος φιλανθρωπία, σας προτείνουμε να σημειώσετε τι θα λέμε στη συνέχεια:
Μια επίθεση ΕΜΡ πιθανότατα θα έβγαζε μεγάλες μερίδες του ηλεκτρικού δικτύου του έθνους, πιθανώς και ολόκληρο το σύστημα.
Τα περισσότερα από τα ηλεκτρονικά σας θα μπορούσαν να καταστραφούν, αν όχι θα είναι πιθανότατα άχρηστα χωρίς ηλεκτρική ενέργεια.
Αναμένουμε μακροπρόθεσμες διακοπές που θα διαρκέσουν για μήνες, ίσως και χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος του ηλεκτρικού εξοπλισμού μας γίνεται τώρα στο εξωτερικό, και οι κατεστραμμένοι μετασχηματιστές ισχύος μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να επισκευαστούν πλήρως.
Δεν υπάρχουν πλέον ηλεκτρονικές πληρωμές. Πρέπει να έχετε χρήματα στο χέρι, αλλά επίσης να γνωρίζετε ότι ακόμη και τα μετρητά θα χάσουν γρήγορα την αξία καθώς το πιο σύγχρονο εμπόριο γίνεται μέσω δικτύων υπολογιστών.
Χάος στους δρόμους: Μόλις καταλάβουν οι άνθρωποι τι συνέβη, θα υπάρξει μαζικός πανικός. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λιγότερο από τριών ημερών εφοδιασμού με τρόφιμα και νερό στα σπίτια τους και οι περισσότεροι άνθρωποι θα χαθούν χωρίς την ικανότητα να τροφοδοτούν τα σπίτια τους.
Ετοιμαστείτε για ταραχές και λεηλασίες.
Να είστε έτοιμοι για μια τεράστια αιχμή στο έγκλημα, ειδικά ληστείες και εισβολές στο σπίτι.
Να είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε το σπίτι σας και τις προμήθειές σας.
Πολεμικό δίκαιο: Μόλις ξεσπάσει το χάος, η κυβέρνηση θα ξεκινήσει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή στρατιωτικού νόμου. Αμυντική στρατηγική και ικανότητες. Οι συγκρούσεις και οι συμμαχίες σε όλο τον κόσμο μεταβάλλονται συνεχώς, αυξάνοντας την ανάγκη για αξιόπιστη και έγκαιρη έρευνα και ανάλυση. Το CSIS αναλύει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την αμυντική στρατηγική και τις δυνατότητες.
George Carlin: The world without Electricity
Αναμείνετε να χάσετε τα περισσότερα από τα συνταγματικά σας δικαιώματα.
Αναμείνετε την κυβέρνηση να αναστείλει τη 2η τροποποίηση και ενδεχομένως ακόμη και τη δήμευση των πυροβόλων όπλων.
Περιμένετε τους περιορισμούς των ταξιδιών και τις εθνικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας.
Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να επιβιώσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ενέργεια και βασικές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει την αποθήκευση τροφίμων και νερού, την εκμάθηση των δεξιοτήτων που χρειάζεστε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από το χάος και τη βία που αναπόφευκτα θα συμβεί και κατά την άποψή μας θα πρέπει να φτάσετε όσο πιο μακριά μπορείτε από τα αστικά κέντρα. Αν μπορείτε.
Blackout – Official Trailer
Αποθηκεύστε τα τρόφιμα και το νερό: Κατά τη διάρκεια μιας μακροπρόθεσμης κατάστασης, τα τρόφιμα και το νερό θα είναι κρίσιμα για την επιβίωσή σας και πιθανόν να είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Ολόκληρη η υποδομή μας για τα τρόφιμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ηλεκτρικό δίκτυο. όταν η ισχύς πέσει, θα δείτε τον πανικό και το χάος. Αποθέστε μακροπρόθεσμα τρόφιμα και νερό.
http://www.mydailyinformer.com/wp-content/uploads/2018/06/vid.jpg
Για άλλη μια φορά, λέμε: Έχετε μετρητά στο χέρι: Κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε τύπου κατάστασης, οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες σας θα είναι άχρηστες. Πρέπει να έχετε μετρητά για να αγοράσετε προμήθειες τελευταίας στιγμής και να αντιμετωπίσετε τα αρχικά στάδια της καταστροφής.
Ξεκινήστε να γίνετε περισσότερο αυτοπεριοριζόμενος: Τις τελευταίες δεκαετίες ο κόσμος γνώρισε μια άνευ προηγουμένου άνοδο στην τεχνολογία και την πρόσβαση στη μάθηση. Δυστυχώς, έχουμε δει έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την τεχνολογία για να συντονιστούν και να χάσουν την ικανότητά τους να είναι αυτοδύναμοι.
https://pp.userapi.com/c850236/v850236512/b14b3/FrE3BTEI9Qo.jpg
Αποθηκεύστε τα πυροβόλα όπλα: Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε μακροχρόνιας διακοπής ρεύματος, η ασφάλεια θα αποτελέσει κορυφαία προτεραιότητα. Όταν το πλέγμα κατεβαίνει για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, το χάος πρόκειται να σκουπίσει γρήγορα τους δρόμους και η κοινωνική αναταραχή θα είναι μια από τις κορυφαίες απειλές που αντιμετωπίζετε. Οι απροετοίμαστες μάζες πρόκειται να είναι απρόβλεπτες. Κατά πάσα πιθανότητα, θα αποτελέσουν απειλή για την ασφάλειά σας.
AMERICAN BLACKOUT – NATIONAL GEOGRAPHIC (FULL MOVIE) CYBER ATTACK
Αποθηκεύστε την εφεδρική ισχύ. Οι ηλιακοί φορτιστές, οι γεννήτριες ισχύος και τα φορητά αντίγραφα ασφαλείας μπαταριών είναι όλα τα πράγματα που πρέπει να επενδύσετε. Για ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι έχετε τη δύναμη να τρέχετε πράγματα όπως ραδιόφωνα έκτακτης ανάγκης, ραδιόφωνα ραδιοφώνου, δισκία, φακούς και άλλα εργαλεία έκτακτης ανάγκης.
Η απειλή:
Μια Ηλεκτρομαγνητική Παλμική Επίθεση (EMP) είναι κάτι που αναφέρεται συχνά στο πλαίσιο του Hollywood Sci-Fi Films, αλλά ελάχιστη προσοχή δίνεται ποτέ στις πραγματικές συνέπειες αυτής της απειλής. Ενώ οι πιθανότητες μιας επίθεσης μπορεί να ήταν μικρές μέχρι τώρα, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός χωρών που έχουν τώρα τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μια επίθεση EMP και οι συνέπειες είναι πολύ καταστροφικές για να αγνοηθούν.
Αλλά θυμηθείτε: Η απειλή θα προέλθει από μέσα.
Θα μπορούσατε να επιβιώσετε μετά από μια επίθεση EMP; Θα μπορούσατε να διατηρήσετε τους αγαπημένους σας όταν η κόλαση ξεσπάσει;
Preparing for an EMP & The Aftermath
It’s The Final Countdown – Are You Awake Yet?
What They’re NOT Telling You About The Government Shutdown
And Except Those Days Should Be Shortened!
You AREN’T Ready | Dark Side Of TECHNOLOGY (Documentary)


Is Alien Disclosure – Deception Coming Soon?
Ιω. 8,44        Σεις έχετε πατέρα τον διάβολον, από τον οποίον και κατάγεσθε και θέλετε να εκτελήτε τας πονηράς επιθυμίας του πατρός σας. Εκείνος από την αρχήν της δημιουργίας του ανθρώπου ήτο ανθρωποκτόνος και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθειαν. Οταν λέγη το ψεύδος, το ανασύρει και το λέγει από τον ευατόν του, διότι είναι ψεύτης, και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψεύδους.
https://pp.userapi.com/c848416/v848416817/fbac5/AV22Aaxk2nY.jpg
Αποκ. 12,9    Και ερρίφθη αυτός ο δράκων, ο μεγάλος, ο παλαιός όφις, που εξηπάτησε τους πρωτοπλάστους, ο καλούμενος διάβολος και σατανάς, ο οποίος παραπλανά στο ψεύδος και την αμαρτίαν όλην την οικουμένην, ερρίφθη εις την γην και μαζή με αυτόν ερρίφθησαν και οι πονηροί άγγελοί του.
Our World in 2019: PROPHETIC EVENTS!

https://pp.userapi.com/c852220/v852220566/7ed01/ara-UsjjUes.jpg
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)