Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Χρυσές δουλειές για την Δίκα Αγαπητίδου-Αλογοσκούφη- International Κτηματομεσίτρια!

"Βοηθάει" τους φαληρημένους ντόπιους ....στο "σκότωμα"  του "real estate" τους ....και το επαγγελματικό "ξεσπίτωμα"!

Στο συνέδριο για την αγορά των «εμπορικών προορισμών» το Σεπτ. 2013 ....ήταν παρούσα και η σύζυγος Αλογοσκούφη.


Η σύζυγος του Γ. Αλογοσκούφη , μεσίτρια Δίκα Αγαπητίδου ....κάνει χρυσές δουλειές ...."διευκολύνοντας" το ξεπούλημα, σε ντόπιους και ξένους "αποταμιευτές",  των  περιουσιών ....κατεστραμμένων  -και από την οικονομική πολίτικη του συζύγου της-  Ελλήνων.

Για σου Κώστα Καραμανλή με τους υπουργούς σου ....γεια σας παιδιά ...."Μεγάλοι Εθνικοί Ευεργέτες" ! 
Μετά τον "Αρχιερέα της διαπλοκής" -όπως έλεγες τον Κώστα Σημίτη- ....έχεις την μεγαλύτερη ευθύνη ....και ακολουθούν με διαφορά οι άλλοι.    Όμως ο "Θεός της Ελλάδος" είναι μεγάλος  ....και επειδή  "το άδικο δεν ευλογείται" ....θα στο "ανταποδώσει"  με τον "καλύτερο" τρόπο ....είναι βέβαιο!

[ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ]



Δίκα Αγαπητίδου BSc(Econ), MA(Planning), MSc(Econ), MRICS

Η Δίκα Αγαπητίδου έχει σπουδάσει οικονομικά, πολεοδομία και οικονομετρία στην Ελλάδα και την Βρετανία. Έχει πολυετή ερευνητική και συμβουλευτική εμπειρία καθώς έχει εργασθεί, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Δημόσιο (Υπουργείο Εσωτερικών), σε Διεθνείς Οργανισμούς (ΕΟΚ & ΟΟΣΑ - στο Βέλγιο και τη Γαλλία), σε Πανεπιστήμιο (LSE) και τον ιδιωτικό τομέα (Jones Lang Wootton κα). 

Στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 19 χρόνια, διευθύνει την Αθηναϊκή Οικονομική ΕΠΕ - Οικονομικοί Σύμβουλοι και εκπροσωπεί τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο συμβούλων επαγγελματικών ακινήτων, Jones Lang LaSalle. Τομείς εξειδίκευσης: ανάλυση, οικονομετρική πρόβλεψη, εκτίμηση και διαπραγμάτευση επαγγελματικών ακινήτων, μελέτες σκοπιμότητας/ εισόδου στην αγορά, προώθηση και διάθεση εμπορικών κλπ κέντρων στην Ελλάδα. 

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Επιτροπής του ICSC (International Council of Shopping Centres) και μέλος του ελληνικού τμήματος RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Είναι έγγαμη, μητέρα τριών παιδιών και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.


ΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)