Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Εργαζόμενοι ΔΕΗ Μεγαλόπολης: «Μην πουλάτε ΑΔΜΗΕ και ΔΕΗ»

Δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον

Εργαζόμενοι ΔΕΗ Μεγαλόπολης: «Μην πουλάτε ΑΔΜΗΕ και ΔΕΗ»

Προτρέπουν τους βουλευτές με επιστολή τους
Επό ποδός πολέμου οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ απευθύνουν έκκληση για να μην προχωρήσει η διαδικασία.
Κόβουν τη ΔΕΗ σε φέτες και τις πουλάνε μία μία Κόβουν τη ΔΕΗ σε φέτες και τις πουλάνε μία μία Το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών - ΔΕΗ Μεγαλόπολης με επιστολή του στους βουλευτές Αρκαδίας, τους καλεί να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την πώληση του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ, γιατί «η ηλεκτρική ενέργεια είναι εθνικό κοινωνικό αγαθό» και «ο ΑΔΜΗΕ θεμέλιο για την Εθνική Άμυνα και την Ασφάλεια της πατρίδας». 

Ειδικότερα, στην επιστολή του προς τους βουλευτές, το σωματείο των εργαζομένων στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «ο ΑΔΜΗΕ είναι ένα από τα τελευταία εναπομείναντα εργαλεία για άσκηση εθνικής πολιτικής στον τομέα της ενέργειας και η πώληση του μόνο το δημόσιο συμφέρον δεν εξυπηρετεί». 

Προσθέτουν πως, «ο ΑΔΜΗΕ είναι η ραχοκοκαλιά της ΔΕΗ και του ηλεκτρικού συστήματος της Ελλάδας, είναι θεμέλιο για την Εθνική Άμυνα και την Ασφάλεια της πατρίδας μας, εξασφαλίζει τον απρόσκοπτο εφοδιασμό κάθε παραγωγικής δραστηριότητας με ηλεκτρικό ρεύμα και επιδρά στην τελική τιμή κάθε προϊόντος και υπηρεσίας, χτισμένη εδώ και πάνω από 60 χρόνια από τον ελληνικό λαό, για να διασφαλίζει την ηλεκτροδότησή του».
 
Πηγή: AMΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)