Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κάθε απόλυση, μείωση μισθού και σύνταξης είναι πράξη καταστροφής της Οικονομίας.

ΙΝΚΑ – ΔΤ 475 30.10.13

Κάθε απόλυση, μείωση μισθού και σύνταξης είναι πράξη καταστροφής της Οικονομίας.

Στο τέλος των ορίων της η λαϊκή ανοχή, σκόπιμα; Η λύση είναι η αύξηση της χρηματικής ρευστότητας.
Η άποψή μας σε περίπτωση που τα πράγματα δεν είναι προβοκάτσια και σχέδιο.
Την ώρα που διαφημίζεται ότι τα μέτρα ύφεσης-λιτότητας θα πάρουν τέλος, εξαγγέλλονται νέα μείωσης συντάξεων και μισθών, και τάξεις συμπολιτών μας συκοφαντούνται σαν «προνομιούχοι, ευγενείς, απατεώνες κτλ».

Το ΙΝΚΑ θέλει να παρατηρήσει ότι (ανεξάρτητα από τα αναμασημένα επιχειρήματα της πολιτικής εξουσίας) κάθε πράξη μείωσης του εισοδήματος, εκτός από πράξη κοινωνικής αναλγησίας, καταστρέφει την οικονομία της χώρας: κλείνει ελληνικές επιχειρήσεις, αυξάνει την ανεργία, δημιουργεί δυστυχία, απόγνωση και θάνατο.
Σε ελληνικό (αλλά και σε ευρωπαϊκό) επίπεδο υπάρχει πλεόνασμα απούλητων εμπορευμάτων-υπηρεσιών που ζητούν χρήμα για να αγοραστούν. Η λύση είναι η αύξηση της ρευστότητας, να εκδοθεί και να κυκλοφορήσει χρήμα (φυσικό-υλικό λογιστικό, τραπεζικό) με αυξήσεις μισθών, φοροαπαλλαγές και χαμηλότοκο τραπεζικό δανεισμό. Διαφορετικά τα εμπορεύματα θα παραμένουν στα ράφια, οι επιχειρήσεις θα κλείνουν και η ανεργία θα αυξάνεται. Ας μην ξεχνάμε ότι το χαρτονόμισμα δεν έχει πια αντίκρισμα σε χρυσό, και ότι το χρήμα που κυκλοφορεί είναι πάνω από 90% λογιστικό (δηλαδή σκέτες εγγραφές)
Αυτοί που εφαρμόζουν σήμερα μέτρα λιτότητας μοιάζουν με τον γιατρό που επιβάλλει δίαιτα αδυνατίσματος σε υποσιτισμένο-ετοιμοθάνατο ασθενή ! Συνεπώς είναι ή τελείως ανίκανοι ή, εφαρμόζουν εντολές εξόντωσης του Ελληνικού Λαού…
Αν κάπου πρέπει να εφαρμοστούν μέτρα μείωσης αμοιβών (για λόγους Δικαιοσύνης) είναι στους εκπροσώπους της Πολιτικής Εξουσίας. Κάποιοι από τους οποίους, αν και αμείβονται παχυλά, είναι τελείως ανεπάγγελτοι και είναι οι πραγματικοί «ευγενείς», «Λουδοβίκοι», και «Μαρίες Αντουανέτες» της ελληνικής κοινωνίας. Το δε «προϊόν» της πολιτικής που παράγουν είναι τελείως ελαττωματικό, ακατάλληλο, ληγμένο, επικίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία και ζέχνει από τη Διαφθορά.
Το πρώτο έργο μιας κυβέρνησης που θα συμπονέσει -τουλάχιστον- αυτόν τον Λαό είναι να δημιουργήσει χρηματική ρευστότητα να δώσει «αίμα» στην ετοιμοθάνατη Οικονομία.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΥΓ. Οι εισφορές σε κάποια «ευγενή» ταμεία είναι υπερδιπλάσιες από τα συνήθη, και δεν επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό αντιθέτως τα αποθεματικά τους ληστεύονται για να καλυφθούν «μαύρες τρύπες».
      Το ΙΝΚΑ λέει πως βρισκόμαστε στο πέρασμα από το όριο στο χάος, ή σε σχέδιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)