Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κοινωνική Συμφωνία ή κοινωνική κοροϊδία;



Την ώρα που η Ελλάδα τελειώνει και η ομάδα ΓΑΠ, Βενιζέλου, Προβόπουλου και Σαμαρά έχουν ήδη φάει το καταπέτασμα και εκποιούν φιλέτα, άυλες αξίες και ανθρώπινο δυναμικό, τα τσακάλια και τα κοράκια της πολιτικής έρχονται για να αποτελειώσουν ότι απέμεινε από το κουφάρι της ταλαίπωρης Πατρίδας, βάζοντας ουσιαστικά την ταφόπετρα σε κάθε ελπίδα για τη σωτηρία του Έθνους και ολοκληρώνοντας την μεγαλύτερη τραγωδία ενός Λαού, που εν ονόματι της «Δημοκρατίας» εξηπάτησαν, διέσυραν και δολοφόνησαν.

Ένα τσούρμο από επαγγελματίες ψεύτες, κοινωνικά ανάλγητους και μειοδότες πολιτικάντηδες, έρχονται για να υπογράψουν ένα άλλο συμβόλαιο μοιρασιάς, που θα ισχύει και στην μετά Καλλικράτη εποχή, στα καντόνια της «Πρώην Δημοκρατία της Ελλάδος»

Ένα μεγάλο μέρος αυτών των Ελληνοφώνων Πασόκων ανήκει στο λεγόμενο «Μη Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ή το αριστερόχειρο ΠΑΣΟΚ, σε αντιδιαστολή με ένα άλλο ΠΑΣΟΚ των 58 προσωπικοτήτων (τα πιάνει με το δεξί χέρι), που αφού στήριξαν τα Μνημόνια και τη Δανειακή Σύμβαση, σκέφτηκαν ότι ήλθε η ώρα να πάρουν το μερίδιο τους.  

Μαζί τους έρχεται η ΔΗΜΑΡ του Σόρου και της Νέας Τάξης, η ΔΗΜΑΡ των 80 ακινήτων και της Ρεπούση, η προσωποποίηση της σημερινής Ναζιστικής έκφυλης Ευρώπης, της ΔΗΜΑΡ που πρέπει να κάνει την προίκα της.
Σε αυτό το τσιμπούσι δεν μπορεί να απουσιάζει και το ΚΚΕ, που τόσα έχει προσφέρει, εν ονόματι του Λαού, στους εχθρούς της Πατρίδος. Πήρε εντολή να κλείσει τον 902, δεν χρειάζεται πλέον, ο πλανητάρχης έρχεται.
Η Κανέλλη όμως δεν συμφωνεί, θέλει να βοηθήσει το άκρα αριστερό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ για το κτίσιμο της πολυπολιτισμικής Ελλάδος, όπως ακριβώς συνέβη το 1922 με τους «Λαθρομετανάστες» που ήλθαν από τη Σμύρνη.
Όσοι βρίσκονται μέσα στη Βουλή και υπέγραψαν μνημόνια είναι προδότες. Οι υπόλοιποι, που τους ανέχθησαν και δεν ξεσήκωσαν τον Λαό, στις συνειδήσεις των σκεπτομένων Ελλήνων, έχουν τελειώσει.

 Άπαντες οι παραπάνω, είτε ενεργητικά ή παθητικά, παρεβίασαν το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Μαζί με αυτούς, προδότες θεωρούνται οι ανώτατοι δικαστικοί, τα ΜΜΕ, οι αρχισυνδικαλιστές, μεγαλοεργολάβοι κλπ.

Η μόνη σωτηρία που μένει είναι η «Πατριωτική Σύμπλευση»  όλων των εκτός Βουλής Κομμάτων και Κινήσεων», η συνένωση όλων των σκεπτομένων Ελλήνων. Μία Πατριωτική Σύμπλευση που στο λεξιλόγιο της έχουν διαγραφεί οι λέξεις «αριστερά και δεξιά»
Σκεφθείτε πόσο δυνατοί θα είμεθα σαν Λαός, αν δεν μας είχαν χωρίσει με αυτόν τον τρόπο, που τόσο επιδέξια μας το θυμίζουν ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο δικηγόρος του Ρόντου και του Μελισσανίδη και ο  Στρατηγός άνεμος,  που νόμισε ότι θα σαρώσει την βάση της Χρυσής Αυγής.
Ο αγών είναι πολύ δύσκολος, χρειάζεται λεβεντιά, αγάπη προς την Πατρίδα, που είναι η μητέρα του Ανθρώπου και της Ελευθερίας. Οι Δούρειοι ίπποι πολλοί, ο κόσμος πεινά και οι ηθικές αντιστάσεις μειωμένες…… Άραγε για ένα πιάτο φακή, που θα μοιράσει ο κάθε Σόρος θα πουλήσουμε τα ιερά και τα όσια;

Στέργιος Σμυρλής   
 


Το 1ο Συνέδριο της Κοινωνικής Συμφωνίας

 http://olympiada.files.wordpress.com/2013/12/6f3ba-pak6.jpg?w=429&h=239Με συμμετοχή συνέδρων περισσότερο από τα αναμενόμενα, μεταξύ των οποίων ήταν εκπρόσωποι από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας –γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς και το νέο της ηλικίας τους- πραγματοποιήθηκε χθες, 30 Νοεμβρίου 2013, το 1ο Συνέδριο της Κοινωνικής Συμφωνίας σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Αθήνα.

Η έναρξη του Συνεδρίου έγινε από τον Γενικό Γραμματέα Λάμπρο Μίχο. Παρόντες από άλλα κόμματα, οι οποίοι χαιρέτισαν τις εργασίες, ήταν από το ΕΔΕΚ ο Πρόεδρος της κομματικής 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)