Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ώρα μηδέν: Λαός και κλήρος μίλησαν- Η ΕΡΤ σώπασε!

Του Γιώργου Θεοχάρη
Εικόνες που συγκλονίζουν. Ιεράρχες, μητέρες με τα μωρά στα καροτσάκια, γριούλες με τα μπαστουνάκια, έφιπποι, νέοι και κάθε ηλικίας Ελλήνων έδωσαν δυναμικό παρών στο ιστορικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που πλησίασε το μισό εκατομμύριο κόσμου, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ήταν εκεί και κατέγραψε κι το παρασκήνιο .
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ έστω και την ύστατη στιγμή άλλαξε στάση και παραβρέθηκε στην Παλλαϊκή συγκέντρωση. Λάθος του όμως που βιάστηκε να απαξιώσει το ιστορικό συλλαλητήριο.
Τελικά, πήρε τους 14 Ιεράρχες που είχε καλέσει για τον πολυαρχιερατικό συλλείτουργο και καταχειροκροτούμενοι ανέβηκαν στην εξέδρα.
Ορισμένοι Ιεράρχες άφηναν υπονοούμενα και για το ΟΧΙ του Ιερώνυμου στη λαϊκή μάζωξη.
Επιτέλους, ο λαός βγήκε στους δρόμους. Κάτι το οποίο όμως έπρεπε να κάνει και για τα μνημόνια και όλα τα φρικτά μέτρα που πήραν ο Τσίπρας κι ο Καμμένος και δεν κουνήθηκε φύλλο. Χωρίς αντίδραση η δημοκρατία απειλείται…!
Από την μεριά της κυβέρνησης διαπιστώσαμε ότι εκτός της απαξίωσης του συλλαλητηρίου υπήρξε σχέδιο ΑΚΡΑΣ υποβάθμισης μέσα από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης που πληρώνουμε όλοι μας.
Απο το ΑΠΕ έως την ΕΡΤ.
Επειδή κάλυψα δημοσιογραφικά την συγκέντρωση και ήμουνα από νωρίς το πρωί εκεί έως αργά το βράδυ, υπογραμμίζω την έκπληξη μου για αυτά που είδα στην ΕΡΤ.
Εκτός το ότι δεν είχε ζωντανή σύνδεση στα δελτία ειδήσεων έπαιξαν πλάνα που ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματική εικόνα. Τα πλάνα δεν ήταν πανοραμικά. Έδειχναν το … τίποτα!
Και αυτό προφανώς ήταν εντολή του Μαξίμου.
Ότι και να κάνετε πλέον δεν πρόκειται να σας σώσει.
Ο λαός μίλησε. Η Θεσσαλονίκη σείστηκε!!!
ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ κλήρο και λαό. ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Διότι όταν ο πολιτικός δεν αντιπροσωπευει τον λαό τότε καταλύεται κι η Δημοκρατία.
Θα πάρετε την απάντηση σας όταν έρθει η ώρα σας …

vimaorthodoxias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)