Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ……ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ (στο 1:45), ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ…..(βίντεο)

Σχόλιο ιστολογίου:
παραθέτουμε ένα ακόμα δημοσίευμα, προς ενημέρωση σας, που μας έστειλαν από το φιλικό  ιστολόγιο "ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ", όπου αναπτύσσεται μια διαφορετική άποψη για τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.
Εμείς κρατάμε ουδέτερη θέση, θεωρώντας ότι ήταν μια ατυχή δήλωση, έχοντας γνώμονα ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος ήταν κατά του συλλαλητηρίου και τουλάχιστον ο Μητροπολίτης Άνθιμος έστειλε τους πιστούς και ιερείς του στην διαδήλωση.



Έλληνες προσέξτε τα λόγια του Άνθιμου…… δηλώνει ότι πρέπει να συμμετάσχουμε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία για να μην περάσει το όνομα και μας χαλάσει την ηρεμία που έχουμε ως Κράτος ….



ΑΡΑΓΕ για ποια ηρεμία μίλα;;; Μήπως δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα ότι έχουμε χάσει την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ;;; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ;;; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ…… ΕΛΛΗΝΕΣ το νου Σας ….Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι λύκοι ανάμεσα μας….

ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΕΜΑΣ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;;

asimpiestos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)