Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι εντυπωσιακό πως η γνωστή σταρ από το σίριαλ του bay watch η καλλίγραμμη Pamela Anderson με αφορμή τα γεγονότα της Γαλλίας πήγε δημόσια να καταγγείλει την Νέα Τάξη υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτά τα γεγονότα είναι μόνο η αρχή του χάους που έρχεται και της μεγάλης καταστροφής που ετοιμάζει η ελίτ σε μεγάλη κλίμακα δηλαδή υπερπώλησης των αυτοκινήτων και των άλλων δημοσίων κτιρίων δεν είναι τίποτα κοντά σε αυτά που θα γίνουν σε βάρος της ανθρωπότητας.
Tränengas und über 120 Festnahmen: Schwere Ausschreitungen bei «Gelbwesten»-Protest in Paris
Τα γεγονότα με τα κίτρινα γιλέκα της Γαλλίας είναι μοναδικά στην ιστορία γιατί στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε κάποιο αριστερό κίνημα ή κάποια εθνική επανάσταση αλλά έναν λαό που ξεσηκώνεται προκαλώντας τριγμούς στο ευρωπαϊκό και όχι μόνο κατεστημένο. Αυτοί που ξεσηκώνονται δεν ξεσηκώνονται κατά των λαθρο μεταναστών αλλά είναι κοινωνικές τάξεις που έχουν πληγεί και πλήττοντα συνέχεια από τα οικονομικά μέτρα λιτότητας που επιβάλλει αυτό το ευρωπαϊκό κατεστημένο στο γαλλικό λαό.

Des faux gilets jaunes et la violence de l’état.



Compilation moments chocs gilets jaunes



#Gilet #Jaune BEST OF GILET JAUNE VOITURE EN FEU EXPLOSION VOITURE DE POLICE DÉTRUITE





EUROPEANS ARE OVER IT.
Αυτό και μόνο θα προσδίδει ένα ιδιαίτερο χαρακτηρισμό και οι φλόγες αυτές θα επεκταθούνε και σε άλλες χώρες.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, françois hollande, σε συνέντευξη που έδωσε πριν 2 ημέρες από τα γεγονότα ομολόγησε ότι ο Macron είναι ουσιαστικά ένας πρόεδρος – ανδρείκελο τις ελίτ. Σε αντίθετη γραμμή το 84% περίπου των Γάλλων διαδηλώνουν και απαιτούν αυτό το ανδρείκελο ο Μακρόν να παραιτηθεί από την εξουσία.
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Γαλλία και έπεται ‘’καυτή ‘’ συνέχεια τα είχαν προβλέψει κάποιες φωτισμένες ψυχές πριν από χρόνια προλέγοντας ουσιαστικά του που οδηγεί την ανθρωπότητα η παγκοσμία ελίτ.
Αυτή η παγκοσμία ελίτ είναι η ίδια που προκαλεί συχνά αυτές τις κοινωνικές ταραχές, ακόμα και πολέμους, και επαναστάσεις όπως κλασικό παράδειγμα η ρωσική επανάσταση που την προκάλεσε η ελίτ βοηθώντας ουσιαστικά τον Λένιν, για να δημιουργεί τις προϋποθέσεις πιο εύκολης και πιο άνετης επιβολής της και έλεγχου της ανθρωπότητας. Στην περίπτωση αυτή είναι εύκολα να νομίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει ουσιαστικά γιατί δεν λαμβάνουμε υπόψη μας ακριβώς αυτόν τον σκοτεινό ρολό της παγκοσμίας συνομωσίας που όπως αποκαλύπτουν πολλές πηγές αποτελείται περίπου από 8500 άτομα που κινούν τα νήματα των εξελίξεων.
Κατεβάζουν στρατό στο Παρίσι


Auch in Toulouse bringen Hunderte Schüler und Studenten Wut und Protest auf die Straßen



Γαλλία του Μακρόν: Αστυνομικοί κρατούν εκατοντάδες μαθητές γονατιστούς με τα χέρια στο Σβέρκο
Που είναι οι Γάλλοι Antifa να υπερασπιστούν τους μαθητές που αντιμετωπίζονται ως κακοποιοί από τον Μακρόν-Rothschild;
Δεκάδες σχολεία στη Γαλλία δέχθηκαν επίθεση για τις διαμαρτυρίες των παιδιών για δεύτερη μέρα . Η αστυνομία συγκρούστηκε με νέους διαδηλωτές και πολλά αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν.
Σε Πάνω από είκοσι σχολεία στα παριζιάνικα προάστια έγιναν καταλήψεις , σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας. Το Υπουργείο Παιδείας ανέφερε ότι τουλάχιστον δέκα σχολεία μπλοκαρίστηκαν εντελώς στη νότια πόλη της Μασσαλίας.

«Ο Macron πρέπει να παραιτηθεί»
Περίπου 200 νέοι έφτασαν στους δρόμους στο Aubervilliers, ένα βόρειο προάστιο του Παρισιού, μερικοί από αυτούς φορούσαν «κίτρινα γιλέκα» σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οι Αστυνομικοί εισέβαλαν σε σχολείο και κράτησαν τα παιδιά με τα χέρια στο Σβέρκο και τα παιδιά γονατιστά…Ανατριχιαστικό Βίντεο
Ιταλός ψυχίατρος: «Ο Μακρόν είναι ψυχοπαθής και επικίνδυνος για την Γαλλία» – Η διάγνωση που δεν άκουσαν οι Γάλλοι
Αυτά ειναι τα παιδιά μας ξέσπασε ο Γάλλος που κατέγραψε το Γεγονός στη Δημοκρατία του Μακρόν

Μπροστά σε όλα αυτά γίνεται περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη συνεύρεσης και συνένωσης των υγιή ακόμα σκεπτόμενων ανθρώπων που θα έχουν ακόμα το πατριωτικό αλλά και φιλάνθρωπο συναίσθημα μέσα τους.
Men with .223 Assault Rifles in McDonalds chasing Customers Away in Martial Law France
Στατιστικός νόμος ήδη στον Καναδά???



Την ίδια ώρα σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα την ‘’προοδευτική’’ Σουηδία το σφράγισμα επεκτείνεται σε χιλιάδες Σουηδούς που δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.
It Has Begun..Thousands Take Microchip In Sweden..The MARK OF THE BEAST Is Here.
Προφητείες περίεργα καιρικά φαινόμενα και παγκόσμια γεγονότα
Something Prophetic Is Happening Worldwide..(2018-2019)
Shocking «Third Temple» Plans Exposed (R$E)
The »Illuminati» Have A SECRET MESSAGE For Us In 2019
Shocking Prophetic Events Are Happening Worldwide..(2018-2019)
Clown Prince Muhammad bin Salman’s G20 Circus Was Embarrassing! Suudi Krallığı maruz
Magnitude 7.0 Earthquake Rocks Anchorage , Alaska november 30 , 2018 / 7.0 Землетрясение Аляски
this happened on our earth last event November / s.t December 2018


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)