Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Τα «πρωτόκολλα» και τα Δάνεια της Αγγλίας


Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, είναι ως γνωστόν, «ένα από τα πλέον διαδεδομένα κείμενα έκφρασης αντισημιτισμού και αντισιωνισμού» και «αρκετές ανεξάρτητες έρευνες έχουν επανειλημμένα δείξει ότι τα πρωτόκολλα αποτελούν απάτη και σχεδόν καθολικά αναγνωρίζονται ως προϊόν πλαστογραφίας». Υπάρχει και η απόφαση του δικαστηρίου της Βέρνης. Αλλά εντελώς «συμπτωματικά» στο Πρώτο Πρωτόκολλο αναφέρεται ο έλεγχος ενός λαού μέσω των δανείων, και η περιγραφή του «αξιώματος» , εντελώς «συμπτωματικά» επαναλαμβάνω, συμπίπτει με την ελληνική εμπειρία ακαι τα δάνεια της Αγγλίας που μας έδωσαν οι Ρότσιλντ. 



6. Αν  ένα Κράτος εξαντληθεί από τις διαμάχες τις  πολιτικές ταραχές και τις εμφύλιες έριδες και πέσει στα χέρια των εχθρών του είναι αμετάκλητα
χαμένο. Τότε, είναι εύκολο να τεθεί υπό τον έλεγχο μας. 
Θα τους δώσουμε το χέρι και θα το αρπάξουν,  γιατί  η Εξουσία του Κεφαλαίου, το οποίο βρίσκεται εξ ολοκλήρου  στα χέρια μας, θα είναι  γι' αυτό το Κράτος η μόνη  σανίδα σωτηρίας για να μην πάνε στον πάτο.


Από τα «Πρωτόκολλα» του 1903 στα «μνημόνια», του 2010


«Οι άνθρωποι που επιλέγουμε να διοικούν τους; Γκογίμ δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν την ευημερία όλων και την περιουσία των άλλων, για να εξασφαλίσουν τη δική τους».

Αυτό ακριβώς, έκαναν οι διαδοχικές κυβερνήσεις, που υπέγραφαν τα μνημόνια και οι βουλευτές τους που τα ψήφιζαν!!!!!

https://deltio11.blogspot.com/2018/12/1903-2010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)